2777
2789
عنوان

هاش سی جی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 145 پست
انشاءالله که نی نی دار میشی

انشالله 

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید لک مال لانه گزینی تخمک باشه 

نمیدونم درهرصورت فردا میرم دکترمیگم‌پریود شدم‌تا بهم‌محرک بده چون بعدش میخورم به تعطیلات دیگه نمیتونم برم‌مطب اگه بقول شما لکه لانه گزینی بود دیگه نمبخورمش ولی اگه نبود دارو میگیرم

نمیدونم درهرصورت فردا میرم دکترمیگم‌پریود شدم‌تا بهم‌محرک بده چون بعدش میخورم به تعطیلات دیگه نمیتون ...

اره فکر خوبیه بعدش میخوری به تعطیلات برو ولی انشالله که همون لک لانه گزینیه

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
خدا ازدهنت بشنوه

خدا بزرگه خواهر شماهم برای من دعا کن که گرفته باشه دیگه این ماه ولی اگه نگیره دیگه دکتر نمیرم بیخیالش میشم اصلا قرص ال دی میخورم تا پریودم مرتب بشه چون تنبلی دارم

انسالله حامله میشی و یه بارداری خوب تجربه میکنی

انشالله هردومون باشیم اونم دو قلو 😍

خانوما باطری گوشیم ارور داد خودمپ خونه مادرمم تا اخ شب برم خونه گوشیمو شارژ‌کنم فعلا خدانگهدار الهی همتون اینماه مامان خوشکلیای اینده بشین جوجهای طلاییتونم بیاد بغلتون

مگه میشه بعد تزریق امپول تخمک ازادنشه؟؟؟چطوری باید بفهمیم ازاد سده یانه

دوباره باید میرفتین سونو تا مطمئن بشین

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!