سلامخانوما ۱۵ روز ازتزریق هاش سی جی میگذره نه علایم پریود دارم نه بارداری چهارشنبه موعد پریودمه امردز بیبی چک زدممنفی شد.شمانمیدونین اگه باردارنباشیم چندروز بعد امپول پریودمیشم؟همون ۱۵روز بعد امپول یا موعد همیشگی
امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم درهرصورت فردا میرم دکترمیگمپریود شدمتا بهممحرک بده چون بعدش میخورم به تعطیلات دیگه نمیتون ...
اره فکر خوبیه بعدش میخوری به تعطیلات برو ولی انشالله که همون لک لانه گزینیه
امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
خدا بزرگه خواهر شماهم برای من دعا کن که گرفته باشه دیگه این ماه ولی اگه نگیره دیگه دکتر نمیرم بیخیالش میشم اصلا قرص ال دی میخورم تا پریودم مرتب بشه چون تنبلی دارم