2777
2789
عنوان

قبل ازدواج باشوهرم دوست بودم اما الان بعد ۳ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 96 پست
عزیزم  خودتو ناراحت نکن  تو ناراحتی ی حرفی زده  مقایسه اش در جواب رفتار شما منطقی ...

ولی واقعا نمتونم بی خیال باشم درام دیوونه میشم میخواستم بیدارش کنم بهش بگم بیا بریم طلاق بگیرم برو دنبال خوشبختیت منم میرم شاید شوهر پولدار گیرم اومد ببینم چی میگه از بس تو فکرشم 

عزیزم سعی کن به خودت هر چیزی رو تلقین نکنی و از زندگی که داری لذت ببری تا شک تو دلت باشه و... و سعی کن هر کسی رو براش مثال نزنی که همسرتون برگرده بگه میرفتم فلانی رو میگرفتم چون تو خودت رو با حرف و بحث از بین میبری مردها حوصله ی هر بحثی رو ندارن پس شک رو از خودت دور کن به خدا توکل کن طوری رفتار کن که همسرتون فقط شمارو ببینه و کرده زبون شما باشی امیدوارم کمکتون کرده باشم با سپاس 😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خودتو از هر لحاظ بکشی بالا که ۱۰سال دیگه موقعیتت طوری بشه که تو دلش بگه چقدر خوب شد با اون از ...

چطوری بکشم بالا منکه خانه دارم هیچ کاری هم بلد نیستم با این وضع خراب بازار کار  کاری هم نمیشه کرد

جدی؟ کاری نیستش ک بگی کاش سنم کمتر بود انجام میدادم ؟

نه بش فک میکنم هیچ کاری نی فقط به خاطر اینکه جوونتر میشم دوسش دارم وگرنه کار خاصی نی دیگه 😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چقد بد من اگه بودم میگفتم باشه من میرم تو برو اونو. بگیر ولی درکل اشتباه از خودته گلم اونکه بهت میگف ...

قبول دارم نباید باشوهرانقدنرم رفتار کنی ک ب خودش اجازه ب زبون اوردن هر حرفیو بده