2777
2789

اونموقع که با شوهرم دوست بودم بهم میگف مامانم اینا گیر دادن بریم خواستگاری یه دختری تو فامیلمونه من میگم نه .اون موقع گف به زور بردنم چون بو بردن باتو دوستم میخوان از سرم بندازن .اخرشم خانوادش زور شدن رف خواستگاری هرچی بهش گفتم نرو گف مطمین باش انتخاب من فقط تویی ولی الان نرم بدتر لج میکنن میرم بعد بهونه میارم .اخرش رف اونم دو جلسه رف جلسه دومشم  حریف نشدم اگه بخوام بهونه بیارم میگن تو که هنوز حرفی نزدی با دختره. این قضیه تموم شد تا ما با هزار مکافات و مخالف ازدواج کردیم .دختر و تو مراسما زیاد میبینم قیافشم خوبه سرکار هم میره حقوق بالایی داره همیشه پیش خودم میگفتم نکنه شوهرم تو دبش بگه کاش ....اما همیشه بهش میگفتم میگف اصلا و ابدا ازش خوشم نمیاد چند بار بهم گف یه تار موی تورو به صدتای اون نمیدم حالا به هر جا میخواد فلانی رسیده باشه  .حالا بعد سه سال من امشب هی غر زدم که چرا وضع اقتصادیمون اینطوره چرا  تو اینقدر بی فکری و...یددفعه گف تو خواستگارای پولدار داشتی پول برات مهم بود میرفتی زنشون میشدی منم میرفتم فلانی رو میگرفتم اینو که گف خیلیییییییی جا خوردم تو دلم شکستم از شب تا الان خوابم نبرده میگم نکنه شوهرم پشیمونه و دختره هنوز مجرده چشم داره بهش تورخدا بگید چطوری آروم بشم شوهرم معذرت خواهی کرد و گف یه چی گفتم و خوابید اما من......

مطمئنی جواب رد از طرف دختره نبوده؟ 

میرفت خواستگاری به شمام خبر میداد؟! 😐 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی یه سریا بلد نیستن یا اهمیت نمیدن گذشته رو میکشن وسط ....ب هرچی چنگ میزنن کم نیارن ...حالا هرچی تو دلش هست مهم اینکه باتوئه ... توهم سعی کن زندگیتو بسازی و شاد باشی اخه با غصه خوردن یا فکر کردن ب این چیزا هم خودت اذیت میشی هم زندگیت سرد میشه

عزيز دلم ناراحت نباش

وقتي تورو كنار كساي ديگه گذاشته لابد ناخودآگاه اونم كنار خودش گذاشته چون انتخاب ديگه اي كه نداشته اونموقع!!!

لطفا ناراحت نباش و معذرت خواهيشو بپذير

تو خودت تو ذهنت داري شاخ و برگش ميدي انقدرم هي درباره اون سوال نكن كه يه چيزي ازش دربياري!

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
میدونی یه سریا بلد نیستن یا اهمیت نمیدن گذشته رو میکشن وسط ....ب هرچی چنگ میزنن کم نیارن ...حالا هرچ ...

۱۶ سالته چ خوب حرف میزنی آفرین😘

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد