2777
2789
عنوان

قبل ازدواج باشوهرم دوست بودم اما الان بعد ۳ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 96 پست
جدی؟ کاری نیستش ک بگی کاش سنم کمتر بود انجام میدادم ؟

اقا اول از استارتر معذرت میخوام تو تاپیکش سوال میپرسم

.سلام پریانکاجون اقا من همش دوست داشتم 18 سالم بود دوباره روزای دانشجوییم برمیگشت خیلی افسرده و دلتنگ اونروزام خوب ولی دیگه نمیشه کاری کرد حتی اگه بگم من 18 سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا يه حرفي رو همينجوري ميزنن. بخدا اصلا مثل زنا نيستن كه از يه حرف هزار تا منظور داشته باشن. اگه گفته بي منظور بوده و معذرت خواهي كرده همونه خيالت راحت

الحمدلله حمداً كثيراً...
منم اگه جات بودم واقعا ناراحت میشدم نباید میگفت تودلش بوده که گفته به نظرم یکم براش سخت بگیر زود آشت ...

آشتی کردم و گف ناراحت نیستی گفتم نه خوابید اما تو دلم پر از غصه بود چند بار بیدار شد الکی خودمو زدم بخواب تو خواب بوسم کرد دوباره خوابید ولی وقتی خوابش میبرد مثل اشک بهار گریه میکردم 

ریپلای نکردم ولی چرا ؟؟ من ۲۵ خیلی زود گذشت همین چند وقت پیش ۱۳ سالم بوداااا😢😢

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اقا اول از استارتر معذرت میخوام تو تاپیکش سوال میپرسم .سلام پریانکاجون اقا من همش دوست داشتم 18 سال ...

خب اگر دوس داری بازم درس بخون دانشجو بشو نمیشه؟ خوبیش اینه ب تو خوش گذشته 😉 ما داریم جبران کاستی ها رو میکنیم

ولی واقعا نمتونم بی خیال باشم درام دیوونه میشم میخواستم بیدارش کنم بهش بگم بیا بریم طلاق بگیرم برو د ...

🙄😶🙄😶

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
چطوری بکشم بالا منکه خانه دارم هیچ کاری هم بلد نیستم با این وضع خراب بازار کار  کاری هم نمیشه ک ...

خب کدبانو گری نشون بده یا به خودت برس من همیشه به خودم میرسم بهترین غذاها و کیکارو درست میکنم تو هرچی خلاقیت نشون میدم نامزدم همش تحسین میکنه میگه تو یدونه ای با اینکه تو مجردی فامیلشون اونو میخواسته خودشم مخالف شاغل بودن منه برتری به شغل نیس که رو نقاط دیگت کار کن

پِيِشو بگيري خوشش مياد عزيزم بازم ميذاره يوقت كه بخواد به هر دليلي ناراحتت كنه اسمشو مياره😉

خيلي خونسرد باش، ولي رو نده

اگه راجع به اون حرفش سر صحبتتون باز شد بهش بگو ، من بابت حرف هات ناراحت شدم

بيشتر چون اسم خواستگارامو اوردي...من فقط تورو ميخوام.... 

الانم از اينكه بجاي اون خواستگار هاي پولدارم الان توي خونه ي تو هستم خيلي خوشحالم..

استارتر چقد زود رنجی شوهرتم ک خوب نازتو کشیده دیگه ناراحتیت برا چیه حرف باد هواس انقد پیگیر نباش خودت پیر میشی 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد