2777
2789
عنوان

قبل ازدواج باشوهرم دوست بودم اما الان بعد ۳ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 96 پست

عزیزم زدی کلا شوهرتو له کردی بعد الانم ناراحتم هستی؟

حرف بدی نزده ...روی مخ مردا که زیاد راه بری و خوردشون کنی برای اینکه کم نیارن یه چیزی میگن

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

تقصیر خودته ماهم بعضی اوقات ااقتصادی به صفر هم رسیدیم اما اصلا سرش غر نزدم سر هرچییی غر زده باشم تابحال از نظر مالی حرکتی نزدم که به غرورش بر بخوره شده حتی از مادرم قرض گرفتم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی جواب رد از طرف دختره نبوده؟  میرفت خواستگاری به شمام خبر میداد؟! 😐

اره مطمینم در جریان کامل خواستگاریش بودم چون میگف سوری میرم چاره ندارم .بعد عقدم هی مادر شوهرم تیکه میگف دختر فلانی رفتیم خواستگاری چقدر هم خوششون اومد چقدر هم میخواستن اما امیر قبول نکرد حتی یددفعه بهم گف امیر دیوونگی کرد قبول نکرد گف دختره تا چند روز ناراحت بوده و مامانش گفته با خیلی ضربه روحیه خورد

نوشتم انتخابمه 😁میخوام ک ۱۶سالم باشه    

چ انتخاب خوبی 😅😅😅منم ۱۸ سالگی انتخامه حالا ک اینجوریه 😉

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

چقد بد من اگه بودم میگفتم باشه من میرم تو برو اونو. بگیر ولی درکل اشتباه از خودته گلم اونکه بهت میگفته میرم خواستگاری فلانی باید کات میکردی جوری رفتار کردی که بعد ازدواجم براش راحته اینارو جلو تو بگه یه وقتایی لازمه حد و حدودو نشون بدی قرار نیس برا چن تا گله از زندگی شوهر بگه کاش فلانیو میگرفتم یا حرفای اینجوریو بزنه احتمالا بی منظور گفته ولی جوری رفتار کنه که دیگه همچین حرفیو نزنه عادی برخورد کنی برا اونم عادی میشه

عزیزم 

خودتو ناراحت نکن 

تو ناراحتی ی حرفی زده 

مقایسه اش در جواب رفتار شما منطقی بوده اما نباید میگفت 

به هر حال شما هم قبلا بحث اونو میش کشیده بودی و شما هم کلا از وقتی ازدواج کردی نباید اون موضوعو دوباره پیش میکشیدی 

به نطرم حالا هم که عذرخواهی کرده شما هم فراموش کن ولی بهش بگو دیگه در این مورد نمیخوام حرفی پیش بیاد بینمون 

نه اون از خواستگارا شما چیزی بگه نه شما از جاهایی که ایشون رفته بود خواستگاری 

تقصیر خودته ماهم بعضی اوقات ااقتصادی به صفر هم رسیدیم اما اصلا سرش غر نزدم سر هرچییی غر زده باشم تاب ...

اخه خیلی بی فکر هست تو این اوضاع واسه پولاش هیچ کاری نمیکنه همینطور تو حساب بانکیشه روز به روز ارزشش کم میشه نمیکنه یه چیزی یه فکری کنه منم عصبانی شدم 

خعلی هم عالی ... تو فک کن ۱۸سالته و چ کارایی رو میتونی و میخوای ک شروع کنی 😉

هیچ کاری متاسفانه 😁فقط خواب 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد