2777
2789
عنوان

قبل ازدواج باشوهرم دوست بودم اما الان بعد ۳ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 96 پست
پِيِشو بگيري خوشش مياد عزيزم بازم ميذاره يوقت كه بخواد به هر دليلي ناراحتت كنه اسمشو مياره ...

اخه حقیقتش خودم اول گفتم خودمو بدبخت کردم کلی خواستگار پولدار بود برام که اونم ....

همون حدودام ... عاقا بذار برم امضامو تغییر بدم 🤣😂

اره گلم دیدم برا دوستمون نوشتی..

انشاله عمرت با عزت و طولانی باشه..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر دوس داری بازم درس بخون دانشجو بشو نمیشه؟ خوبیش اینه ب تو خوش گذشته 😉 ما داریم جبران کاستی ها ...

ای وای داغ دلم تازه شد اتفاقا ارشد شرکت کردم رتبمم شد 200حدودا ولی انتظارم بود خیلی بهتر شم اگه یه کوچولو بهتر میشدم شبانه دانشگاه مورد علاقم قبول میشدم این چند روز کارم فقط شده گریه کردن و افسوس خوردن و حسرت روزایی که خوب قدرشو ندونستم

۲۵ چه کاری  

خیلی خانوم خانه دار دیدم با بچه  که درس خوندن وبعدهم شاغل شدن باید همتت وتلاشت زیاد باشه 

اول اینکه خیلی مطالعه کن خیلی همه جور کتاب بخون 

دوم یا برو درستو ادمه بده تو رشته ی خودت یا توی رشته ی جدید 

یا کارهنری یاد بگیر مثل خیاطی خصوصا طراحی لباس ، ارایشگری صنایع دستی و هزار کار دیگه (فنی حرفه ای کلی کلاس داره ) 

کتاب های کارافرینی بگیر بخون وکتابهای انرژی مثبت مثل ایین زندگی دیل کارنگی ،کتاب حکایت دولت وفرزانگی ،کتاب به سوی کامیابی 

ی رشته رو دنبالشو بگیر تا تهش برو حالا یا هنری یا تحصیلی 

کم نداریم زنان کارافرین، کم نداریم زنانی که هرجور شده از زیر سنگ پول دراوردن ،کم نداریم خیاط ها وارایشگرهایی که بیشتر از کارمند درامد دارن 

ی دختر معلول تو شمال هست معلول که میگم یعنی کلا دراز کشیدست توی شمال فکر کنم کارگاه بافتنی داره برای پدر مادرش خونه خریده 

ای وای داغ دلم تازه شد اتفاقا ارشد شرکت کردم رتبمم شد 200حدودا ولی انتظارم بود خیلی بهتر شم اگه یه ک ...

میدونی اگر شبا اسمون تاریک نباشه ستاره نمیدرخشه ... این بود شکستی ک انشالله باعث بشه سال دیگه با یه رتبه خوب یه دانشگاه خوب 

ولی واقعا نمتونم بی خیال باشم درام دیوونه میشم میخواستم بیدارش کنم بهش بگم بیا بریم طلاق بگیرم برو د ...

حساس نشو وقتی مشکل مالی پیش میاد هزار جور فکر بد به ذهن ادم میرسه، منم یه همچین حرفی رو از شوهرم شنیدم ، میگفت چرا ما دوتا پول نداریم باهم ازدواج کردیم ، اونایی که پول ندارن باید برن دنبال یه زوج پول دارکه تعادل برقرار بشه، حرفش شاید خیلی بد  بود ولی تو اون شرایط بی پولی این به ذهنش رسیده بود من جدی نگرفتم اصلا 

پِيِشو بگيري خوشش مياد عزيزم بازم ميذاره يوقت كه بخواد به هر دليلي ناراحتت كنه اسمشو مياره ...

اینجوری که اون باز خودشو برتر میدونه ایشون باید جوری رفتار کنه که همسرش به اشتباهش پی ببره بدونه هرحرفیو نمیتونه بزنه و عادی نشه براش گفتن این چیزا من که بودم میگفتم خب برو باهمون منم میرم از زندگیت ادم برام قحط نیس😂😂😂😂

حساس نشو وقتی مشکل مالی پیش میاد هزار جور فکر بد به ذهن ادم میرسه، منم یه همچین حرفی رو از شوهرم شنی ...

همش میگم خدایا نکنه تو این مدت زیر فشار زندگی همش به اینکه چرا بامن ازدواج کرده فکر میکرده