هنوزم کسی هست که نماز بخونه؟ منظورم قدیمیا نیس نسل جدید. من یه داداش بزرگتر دارم. دو تا خواهر کوچکتر.هیچکدومشون نمیخونن. فقط مامان بزرگام نماز میخونم . خودمم دچار دوگانگی شدم. یه وقتایی معتقدم یه بی وقتایی بی اعتقاد :(
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون درباره بزرگان دین هم متاسفانه شک ایجاد کردن تو دلم. درباره قرآن ... همه چی😓سعی میکنم بهشون توج ...
این شک درستی نیست
برو از منابع معتبر تحقیق کن
از خود قرآن
چند تا تفسیر بخون میتونی تفسیر المیزان رو بخونی
از پیج های معتبر یوتیوب جست و جو کن
با یه شیخ باسواد در ارتباط باش و پرس و جو کن
و ابهاماتت رو برطرف کن
💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))
یعنی چی هنوزم کسی هست که نماز بخونه؟😐این همه ادم نماز میخوننبی دین هم زیاد هست که تازگیا مد شده مرد ...
آخه اطراف من کسی نیس بخونه. کل فامیل بی نمازن. به جز دو تا مامان بزرگام. دوستام همه بی نمازن. جامعه هم که کلا یه شکل دیگه شده. فک کردم کلا کسی نمیخونه.واسه همین پرسیدم. مسجد و ... هم خیلی وقته نرفتم خبر ندارم خلوته یا شلوغ