2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از جون ها میخونن شما به اونها اهمیت نده هرکسی رو تو قبر خودش میزارن حتما بخون خدا واقعاااا کمکت میکنه همیننماز ساده خودش یه معجزه است گره از مشکلاتت باز میکنه عاقبت بخیرت میکنه من سنم کمه تیپم هم امروزیه اما میخونم نماز رابطه بین خودمون و خداست ربطی به چیزای دیگه نداره بخون حتما

شما ببین بزرگان دین چی میگن خودتو با بی نماز مقایسه نکن

همون درباره بزرگان دین هم متاسفانه شک ایجاد کردن تو دلم. درباره قرآن ... همه چی😓سعی میکنم بهشون توجه نکنم ولی اطرافم پر از آدم بی نماز و بی اعتقاده که حتی کسی که نماز میخونه رو یواشکی مسخره میکنن. یه زمان اومدم بخونم .سعی میکردم اونا متوجه نشن .کم کم خسته شدم .نخوندم

اره خداروشكر. ميخونم. تمام دخترا و پسراي فاميل هم ميخونن.

تو هم بخون عزيزم. نماز ستون دينه. نباشه بقيه اعمال ولن.

سر سري نگيرش.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من میخونم

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

شما اگر با نماز، آرامش قلبی و ذهنی میگیری بخون(که قطعا میگیری) ، حتی اگر همه عالم نخونن

آره میگیرم. چند سال قبل نماز میخوندم.حتی نماز حاجت هم میخوندم بعدش . یه حاجت خاص داشتم که نشد. اون موقع از نماز زده شدم. بعد که حرفای مخالف نماز هم شنیدم انگار یه حس مخالفت نسبت به نماز که داشتم تقویت شد. اما الان انگار یه چیز گم کردم. دلم میخواد بخونم .شروعش سخته. مخصوصاً وقتی یاد یه سری حرفا میفتم

همون درباره بزرگان دین هم متاسفانه شک ایجاد کردن تو دلم. درباره قرآن ... همه چی😓سعی میکنم بهشون توج ...

عزيزم زمان پيامبر و ساير ائمه هم، افراد با اينان مورد تمسخر بودن.

تو نگاه به اطرافيانت نكن. از ادماي درست الگو بگير.

اخرتي در پيش داريم كه ارزشش بيشتر از دنياي فانيه.

پس سخت و سفت به دينت بچسب.

حضرت محمد ميفرمايد:نگه داشتن دين در اخرالزمان مثل نگه داشتن اتش در دست هست

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠