2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون درباره بزرگان دین هم متاسفانه شک ایجاد کردن تو دلم. درباره قرآن ... همه چی😓سعی میکنم بهشون توج ...

این شک درستی نیست

برو از منابع معتبر تحقیق کن

از خود قرآن

چند تا تفسیر بخون میتونی تفسیر المیزان رو بخونی

از پیج های معتبر یوتیوب جست و جو کن

با یه شیخ باسواد در ارتباط باش و پرس و جو کن

و ابهاماتت رو برطرف کن

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

ای دختر مگه همه چی بااااااید تو قرآن بیاد ؟؟؟تو قرآن اومده نماز صبح دو رکعت؟؟؟؟

فک کنم منظورشون اعدام های موقع اذان صبح بود . اونو گفتم .چون خیلیا به خاطر همون از اذان و نماز زده شدن

خب بخون معطل چی هستی؟

اخه سرچ میزنم پیدا نمیکنم مثلا چی باید بخونم

نمیاد متن نماز

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

یعنی چی هنوزم کسی هست که نماز بخونه؟😐این همه ادم نماز میخوننبی دین هم زیاد هست که تازگیا مد شده مرد ...

آخه اطراف من کسی نیس بخونه. کل فامیل بی نمازن. به جز دو تا مامان بزرگام. دوستام همه بی نمازن. جامعه هم که کلا یه شکل دیگه شده. فک کردم کلا کسی نمیخونه.واسه همین پرسیدم. مسجد و ... هم خیلی وقته نرفتم خبر ندارم خلوته یا شلوغ