2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 73 پست
آهان . ما خونوادگی از اول مذهبی بودیم. بعد یهو همه غیر مذهبی شدن انگار😂به جز من که اعتقاد دارم اگه ...

ما نه خب

اما باید یادبگیرم

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه بار هم یکی بهم گفت یادته فلان هدفو داشتی ، اونقد از خدا کمک خواستی ، دیدی نشد. همون طور که میگن خ ...

باید میگفتی از خدا طلب ندارم که حتما به صلاحم نبوده خداروشکر که نداد حتما بهترشو برام در نظر داره

شما خودت سستی هرچی بگن شک میکنی قوی باش،کتاب بخون زندگی شهدا و بزرگان دین رو بخون

باور کن وقتی سفت وایسی سر دین و نماز و ... دیگه هیچکس بهت از این حرفا نمیزنه

من میخونم

برو خودت تحقیق کن راه درست و غلط رو پیدا کن

نماز خیلی مهمه حتی روز قیامت اول به نماز نگاه میکنن اگه نباشه کلا بقیه اعمال دیده نمیشن

حتما تو این راه یه سر به سایت منتظر بزن

الهی که عاقبت بخیر باشی عزیزم❤️

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

یه بار هم یکی بهم گفت یادته فلان هدفو داشتی ، اونقد از خدا کمک خواستی ، دیدی نشد. همون طور که میگن خ ...

خدا خیر و صلاح بندش رو میخواد

ادم شاید یه دعایی میکنه که به خیر و صلاح نیست

علت اینکه بعضی دعا ها قبول نمیشن اینه وگرنه ربطی به این چیزا نداره

سعی کن اونقد ایمانت رو قلبی کنی که حرفای بقیه تورو از دین و ایمانت دور نکنن

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

ما نه خباما باید یادبگیرم

ببین آقای فاطمی نیا میگه نصفه شب بیدار شدی به هر علتی بلند نشدی نماز شب بخونی بگو یااکرم الاکرمین همییییین

صدای اذان میشنوی صلوات بفرست

میخوای دستتو بشوری تبدیلش کن به وضو

یدفعه یادت میفته دوست داری نماز بخونی یه سوره کوتاه مثل کوثر بخون

کم کم یاد بگیر نمازخوندن رو سختش نکن

عبارات رو یاد نمیگیری کوتاه کن

البته اگه تو ایران بزرگ شده باشی که حتما تو مدرسه یاد گرفتی یه مرور کنی سریع بخاطرت میاد

خدا خیر و صلاح بندش رو میخواد ادم شاید یه دعایی میکنه که به خیر و صلاح نیست علت اینکه بعضی دعا ها قب ...

اولش خیلی مقاومت کردم تا حرفاشون روم اثر نذاره. اما تعداد اونا بیشتر بود ...😅 اما یه چند وقته ازشون فاصله گرفتم. سعی میکنم تو این موارد باهاشون حرف نزنم..

همون درباره بزرگان دین هم متاسفانه شک ایجاد کردن تو دلم. درباره قرآن ... همه چی😓سعی میکنم بهشون توج ...

هر کسی رو تو قبر خودش میذارن تو چکار به اونا داری؟ تازه اونا تو قیامت باید بهت جواب پس بدن اگه مسخرت کردن

اولش خیلی مقاومت کردم تا حرفاشون روم اثر نذاره. اما تعداد اونا بیشتر بود ...😅 اما یه چند وقته ازشون ...

درکت میکنم

سعی کن کمتر در ارتباط باشی

با آدمایی برو و بیا کن که باعث نزدیکیت به خدا بشن

سعی کن نماز جماعت و نماز جمعه حتما شرکت کنی