2777
2789
ما که چیزه دیگه ای دیدیم 

من کارمند بنیاد بودم

البته کسی که نخواد باور کنه نمیکنه

بهر حال اگه دوست داشتی حرفامو بخون

اونجا هم مثل بقیه جاها فقط پارتی بازیه و دم کلفتی

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش

منم فرزند جانبازم.جالبه تا وقتی با سهنیه ایثارگری ثبت نام میکردم دعوت به مصاحبه نشدم.همینکه سهمیه ام رو زدم آزاد قبول شدم😐

فقط خوندن.اونایی که دنبال کار دولتی هستن باید خوب بخونن.من سر آزمونها نیدیدم دفترچه دوم رو که میدادن پنج دقیقه نمیشد نصف سالن خالی میشد.دوست داشتم بهشون بگم خوب خواهر من مگه پول ندادی!؟؟بشین قشنگ بخون و آزمونتو درست بده.بعد همینا بلند میشن میان تو جامعه میگن وای چقدر آزمون دادیم و قبول نشدیم و هنش مال سهمیه ای هاست😬😬جالبه بدونید اونقدر سهمیه های مختلف وجود داره که سهمیه بنیاد توش گم هست.سهمیه و ظرفیت بنیاد هم جدای از سهمیه آزاد هست(البته تاحالا هیچی به ما نرسیده.مستاجریم و هممون بیکار)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ندیدیم دوست داری ادرس بدم بیا تحقیق شاید باور کنی.از اون جنگ لعنتی ما فقط آسیب دیدیم بابای سالم د ...

من به شما کاری ندارم

ولی آدمایی که من دیدم جای دعای خیر برای خودشون نذاشتن

دانشگاه ها رایگانه براشون ...کار بدون مدرک مرتبط و بدون آزمون

پست های بالا بدون داشتن لیاقت

و علاوه بر حقوق پستشون ؛پول اضافی فقط واسه سهمیه

ما از این موارد زیاد داریم 

وجهه ی هرچی شهید و جانباز و ایثارگره خراب کردن

شما از معدود کسایی هستی که شرایطشون اینجوریه

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...