2777
2789
دوست عزیز من فرزند جانبازم.شرکت میکنم ولی هیچی نمیخونم اگه قبول شدم یا نشدم میام تایپیک میزنم که بهت ...

باور کن به خدا خودم کارنامه شو نو دیدن نمیشه وگر نه برات می فرستادم همه یا سفید یا خیلی کم یا منفی نوشته به خاطر سهمیه ایثار گری قبول شدین

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز من فرزند جانبازم.شرکت میکنم ولی هیچی نمیخونم اگه قبول شدم یا نشدم میام تایپیک میزنم که بهت ...

تنبلی خودشونو میخوان بندازن گردن چیزای دیگه

ک بعنی اگه ما هیچی نشدیم تقصیر در و دیواره

جاری من دو سال پیش قبول شد الان منطقه 17 معلمه ابتدایی خیلی راضیه

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

همه ایثار گرا مثل هم نیستند اونایی که دستشون بنده بدون پارتی کلفتی داشتند.کافیه یه روز بری بنیاد جانبازان قسمت اشتغالش ببین چه خبره .چقدر میاند واسه کار.کسی هم بهشون اهمیت نمیده

خدایا ب وجودت قسم خیلی تنهام
سه ساله هر چی دفترچه ازمونا رو میخونم شرایطشو ندارم،،بعدم میگن حسابداری بازار کار داره 😬😬

وای همسر من دربه در دنبال حسابدار کار بلد و وارده

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

ناراحت نشو عزیزم

همه مثل هم نیستن

من چند سال بنیاد شهید کار کردم و همه جور آدمی دیدم

فرزندان آزاده و جانباز میشناسم که با مدارک بالا بیکارن . فرزندان جانباز و آزاده میشناسم که با پایینترین مدارک کار دارن. دوستان خودم بدون هیچ سهمیه ای راحت همین آزمونها رو قبول شدن چون زحمت کشیده بودن

یه عده سهمیه رو بهونه کردن 

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
تو دیوار پر اگهی استخدام حسابدار هست ک

من خیلی جاها سر زدم خصوصی و دولتی خاک بر سرا یه شرایطی رو میزنن که آدم هنگ میکنه،،، 

میگم فلان سال سابقه دارم میگن نه بیشتر باید داشته باشی😐،، آزمون های دولتی هم که هیچی 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
والا من و برادر خواهرم همه لیسانس داریم و بیکاریم .بشنو و باور نکن.به هر دری میزنیم نمیشه

ما که چیزه دیگه ای دیدیم 

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...  
تنبلی خودشونو میخوان بندازن گردن چیزای دیگه ک بعنی اگه ما هیچی نشدیم تقصیر در و دیواره جاری من دو ...

تنبلی چیه من پدرم دراومد از صبح تا شب بخونم وقتی ۲۵ درصد از ۷۰ درصد کم نیس و ۳۰ درصد هم مصاحبه س

خدایا شکرت 
ناراحت نشو عزیزم همه مثل هم نیستن من چند سال بنیاد شهید کار کردم و همه جور آدمی دیدم فرزندان آزاد ...

از بس می گند و میزنند تو سرمون خودمون باورمون شده که جدی جدی این دولت خیلی خاطر ما رو میخاد.

من بخاطر یه تصادف خیلی وحشتناک مجبور شدم خونه و زندگیما بدم اجاره و برم تو یه اتاق زندگی کنم .صد بار رفتم بنیاد انقدر گریه کردم که تو رو خدا 5میلیون وام بدید یا حاضرم ابدارچی بشم یه جا دستما بند کنید نکردند که نکردند

خدایا ب وجودت قسم خیلی تنهام
از بس می گند و میزنند تو سرمون خودمون باورمون شده که جدی جدی این دولت خیلی خاطر ما رو میخاد. من بخا ...

کسیو میشناسم باباش آزاده بود و جانباز 30 درصد

پدرو مادرش هر دو وقتی نوجوون بوده مرده بودن

خواهر و برادری هم نداشت. بهترین دانشگاها درس خونده

به همین روزه ای که دارم قسم درخواست داد برای 4میلیون و1م جهیزیه ! ندادن که ندادن که ندادن

اونوقت آزاده میشناسم سرشو تو هر سوراخی کرده. بنگاه داره نونوایی داره کار دولتی داره هر جا هر مجوزی گرفته و کار راه انداخته ! بیسواد بیسواد بیسوادم هست

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش