سلام خانومای با سیاست،لطفا راهنماییم کنید
من و همسرم چندین بار سر این موضوع دعوا کردیم که شوهرم وقتی خواهرش یا خانواده ش ازش پول قرض میخوان،از من مخفی میکنه و پیام های گوشیش رو پاک میکنه....
حتی قسم خورده بود که به من دروغ نگه و چیزی رو ازم مخفی نکنه....بهم قول داده بود....
امروز دیدم خواهرش بهش پیام داده و ازش پول خواسته بود،به روی شوهرم نیوردم تا این که بعد یکی دو ساعت دیدم که شوهرم پیام خواهرش رو پاک کرده و به من هیچی نگفته
وقتی اعتراض کردم و بهش گفتم که چرا پیام رو پاک کردی،گفت نمیدونم واقعا و اصلا نمیخواستم بهش پول بدم و ...
منم گفتم مسئله ی پول قرض دادن یه چیزه و این که پیام رو پاک کردی یه چیز....بهش گفتم دیگه بهت اعتماد ندارم و چون اسنپ گرفته بودم و میخواستم بیام خونه ی مادرم اینا،چند تا لباسامم جمع کردم و با خودم اوردم و به همسرم گفتم زندگی رو خراب کردی با کارات
(از این کار خیلی بدش میاد که لباسامو جمع کنم و برم)
قرار بود هفته ی اینده بریم مسافرت،بهش گفتم برو مسافرتت و هر وقت برگشتی در مورد ادامه ی زندگی حرف میزنیم
حالا عصر از سرکار برمیگرده
راهنماییم کنید که باید چیکار کنم و برگردم خونه م؟
چه حرفایی بهش بزنم که دیگه بار آخرش باشه؟
من اصلا سیاست بلد نیستم....
احساس میکنم قلبم شکسته...
سر این مسائل چندبار باید بحث کنم و بهش بگم که برام این چیزا مهمه؟.... خسته شدم دیگه
شوهرم کلا این مدلی هست که در مورد حقوقش و موجودی کارتش و پول و اینا هیچی بهم نمیگه.....
از دستش خیلی ناراحتم واقعا....
دوسش دارم و اخلاقای خوب زیاد داره
اما امروز خیلی ناراحت شدم