2789
عنوان

مخفی کاری همسر

1 بازدید | 25 پست

سلام خانومای با سیاست،لطفا راهنماییم کنید

من و همسرم چندین بار سر این موضوع دعوا کردیم که شوهرم وقتی خواهرش یا خانواده ش ازش پول قرض میخوان،از من مخفی میکنه و پیام های گوشیش رو پاک میکنه....

حتی قسم خورده بود که به من دروغ نگه و چیزی رو ازم مخفی نکنه....بهم قول داده بود....

امروز دیدم خواهرش بهش پیام داده و ازش پول خواسته بود،به روی شوهرم نیوردم تا این که بعد یکی دو ساعت دیدم که شوهرم پیام خواهرش رو پاک کرده و به من هیچی نگفته

وقتی اعتراض کردم و بهش گفتم که چرا پیام رو پاک کردی،گفت نمیدونم واقعا و اصلا نمیخواستم بهش پول بدم و ...

منم گفتم مسئله ی پول قرض دادن یه چیزه و این که پیام رو پاک کردی یه چیز....بهش گفتم دیگه بهت اعتماد ندارم و چون اسنپ گرفته بودم و میخواستم بیام خونه ی مادرم اینا،چند تا لباسامم جمع کردم و با خودم اوردم و به همسرم گفتم زندگی رو خراب کردی با کارات

(از این کار خیلی بدش میاد که لباسامو جمع کنم و برم)

قرار بود هفته ی اینده بریم مسافرت،بهش گفتم برو مسافرتت و هر وقت برگشتی در مورد ادامه ی زندگی حرف میزنیم

حالا عصر از سرکار برمیگرده

راهنماییم کنید که باید چیکار کنم و برگردم خونه م؟

چه حرفایی بهش بزنم که دیگه بار آخرش باشه؟

من اصلا سیاست بلد نیستم....

احساس میکنم قلبم شکسته...

سر این مسائل چندبار باید بحث کنم و بهش بگم که برام این چیزا مهمه؟.... خسته شدم دیگه

شوهرم کلا این مدلی هست که در مورد حقوقش و موجودی کارتش و پول و اینا هیچی بهم نمیگه.....

از دستش خیلی ناراحتم واقعا....

دوسش دارم و اخلاقای خوب زیاد داره

اما امروز خیلی ناراحت شدم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کلا مخالف ترک کردن خونه هستم یا حرف میزنیم حل میشه یا حرف همو نمیفهمیم جدا میشیم دیگه قهر کردن پوینتش چیه؟

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کلا مخالف ترک کردن خونه هستم یا حرف میزنیم حل میشه یا حرف همو نمیفهمیم جدا میشیم دیگه قهر کردن پو ...

خونه رو به نیت قهر ترک نکردم،از قبل بحثمون قرار بود بیام خونه ی مامانم اینا و به خانواده م هم اصلا در مورد بحث و قهرمون چیزینگفتم....

در مورد این موضوع بارها با هم دیگه حرف زدیم و قول داده ولی زده زیر قولش.....

دوسش دارم و اخلاقای خوبش اونقدری زیاد هستن که به جدایی فکر نکنم،باردار هم هستم

اما این کارش رو اصلا نمیتونم بپذیرم و خیلی قلبمو شکست چون فکر میکردم که اصلاح شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم حق با شوهرته،خودت حتما باعث مخفی کاریش شدی و واکنش خوبی نداشتی وقتی متوجه شدی به خانوادش پول ق ...

کلا این اخلاق مخفی کاری کردن در مورد پول و این چیزا رو داره

وقتی بخواد به خانواده ش قرض بده،بیشتر...

پیش اومده که من کنارش بودم و خواهرش بهش زنگ زده و ازش پول خواسته،منم مخالفتی نکردم

اما دعوای شدیدی کردیم قبلا بخاطر پول قرض دادنش اونم دقیقا بخاطر همین مخفی کاری و دروغش بود

در واقع من با قرض دادن مشکلی ندارم

با مخفی کاریش مشکل دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه رو به نیت قهر ترک نکردم،از قبل بحثمون قرار بود بیام خونه ی مامانم اینا و به خانواده م هم اصلا د ...

اخیی فکر کردم تیکر برای چیز دیگست نمیدونستم بارداری

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

تا گیر بدی بهش بیشتر مخفی کاری میکنه

چیکار میتونستم بکنم اون لحظه؟

اگه سکوت میکردم و به روی خودم نمیوردم فکر میکرد با یه احمق طرفه و بازم به این کارش ادامه میداد😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کافیه سرزنشش نکنی بخاطر پول قرض دادن یا نزدیک شدن به خانواده اش

من شوهرم هر چی خانوادش بگن میاد بهم میگه

مثلا میگه فلانی ازم پول میخواد بنظرت بدم یا نه؟ جواب منم در همه مواقع آره هست البته🤣

کافیه سرزنشش نکنی بخاطر پول قرض دادن یا نزدیک شدن به خانواده اش من شوهرم هر چی خانوادش بگن میاد بهم ...

آخه دقیقا مادر و پدر خودمم همینطورن،یه عمر با این اخلاق بزرگ شدم که زن و شوهر شریکِ همه چیز هم دیگه و باید با هم مشورت کنند....

این اخلاق شوهرم رو برنمیتابم...اونم به پدرش رفته البته و پدرش اینطوره

شوهرم حتی به دوست و همکارشم میخواد قرض بده از من مشورت نمیگیره!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیکار میتونستم بکنم اون لحظه؟اگه سکوت میکردم و به روی خودم نمیوردم فکر میکرد با یه احمق طرفه و بازم ...

ببین عزیزم حق داری ناراحت بشی، ولی با سرزنش کردن و گیر دادن چیزی حل نمیشه فقط با زبون خوش باهاش حرف بزن

ماهور،،، میکاپ عروس سبک اروپایی و نچرال، زیبایی واقعیت رو درخشان تر می کنم

آخه دقیقا مادر و پدر خودمم همینطورن،یه عمر با این اخلاق بزرگ شدم که زن و شوهر شریکِ همه چیز هم دیگه ...

خب میدونه حساسی و هزار بار سرزنشش میکنی یا صبور نیستی و غر میزنی بخاطر همینه

ببین عزیزم حق داری ناراحت بشی، ولی با سرزنش کردن و گیر دادن چیزی حل نمیشه فقط با زبون خوش باهاش حرف ...

با زبون خوش هم بهش گفتم که دوست دارم بهم اطلاع بدی و ....

اون موقع میگه چشم

ولی امروز فهمیدم که میگه چشم و باز کار خودشو میکنه😔

یه مدت فکر میکردم که واقعا حرفام تاثیر داشته و درست شده

اما امروز احساس ضعف کردم....😔💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهت قول میدم که دوباره هم تکرار میکنه چون اخلاق و شخصیت و احساسش نسبت به خواهر و خانوادش اینجوریه احساس والد و مسول بودن میکنه. باور کن دفعه دیگه جوری بهشون پول میده که شما اصلا نفهمی تازه بیشتر از قبلم میده. خودتو خسته نکن نمیتونی جلوشو بگیری