2789
عنوان

میشه بیایننننننن😭😭

1 بازدید | 22 پست

شوهرم میگه درامدم به تو ربظی نداره به کسی پول میدم بهت ربطی نداره اولویتش نیستم سر همه چی منت میزاره

میگم به مامان بابات هس نگو چی خریدیم چی نخریدیم میگه من این مدلی بزرگ شدم میگم

میگم من تنها دیگه نمیمونم خونه مامانت همش تیکه میندازه میگه باید بمونی

میگم پول میدی همش به مامان بابات بهم بگو میگه ربطی بهت نداره

میگه فلان استوری رو نزار

خسته شدم

میگه جداشیم دوست بمونیم

با احترام جدا شیم یه سری چیزارو ببخشیم بهم

میگه من مسخاستم برا قلانی گوشی بخرم گقتم اگه من موافق نباشم چی میگه من میکردم این کارو

اخرشم گقتم ازت بدم میاد از همتون گف چرا موندی پس گفتم چون خرم احمقم

راست میگی

واقعا خری

خودت تنهایی با دست خودت خودتو بی احترام میکنی افرین👏

به عنوان کسی که این روزارو گذرونده میگم بدترین برخوردی ک میتونی بایه مرد داشته باشی رو انتخاب کردی

ن بااین

بلکه باهرمردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا حس کردم دوستت نداره؟ پس هیچی بهت ربطی نداره؟ چرا ازدواج کرده باهات؟ مگه شریکش نیستی؟؟ ظاهرأ تو زندگیش نامحرمترین آدم تو هستی فعلا، که هیچی رو بهت ربط نمیده و همه چی رو ازت قائم میکنه

برگرد به خودت رجوع کن ببین اینایی که گفتی رو با تندی گفتی یا آروم و با نقشه کشیدن حس میکنم لج کردین باهم چون خودم از این تجربه ها دارم سیاست ندارم الان تازه از ۱۰۰ درصد ۵ درصد یاد گرفتم بهتر شده

چرا حس کردم دوستت نداره؟ پس هیچی بهت ربطی نداره؟ چرا ازدواج کرده باهات؟ مگه شریکش نیستی؟؟ ظاهرأ تو ز ...

اتفاقا من حس کردم دوسش داره ولی لج کردن باهم چون بهش گفته جداشیم ولی دوست بمونیم کسی که کسی رو دوس ندازه که نمیخواد دوس بمونه

برگرد به خودت رجوع کن ببین اینایی که گفتی رو با تندی گفتی یا آروم و با نقشه کشیدن حس میکنم لج کردین ...

خودش گف بیا قرارداد بنویسیم اومدیم بنویسیم هرچی گفتم حرف خودشو زد هیچیو قبول نداشت

اتفاقا من حس کردم دوسش داره ولی لج کردن باهم چون بهش گفته جداشیم ولی دوست بمونیم کسی که کسی رو دوس ن ...

اینم آخه بی معنی هس، یعنی چی جدا شیم دوس بمونیم، آره بعضی ها هم کلا نمیتونن رگ خاب یکدیگر رو به دست بیارن

یعنی هیچ سیاستی در مقابلش جواب نمیده؟ که بکشونی سمت خودت و اولویت تو باشی

نه هیچی فقط میگه خانوادم

خانپادشم به مامان باباش ختم نمیشه دایی و خاله و زن دایی و کی کی همهههه

اینم آخه بی معنی هس، یعنی چی جدا شیم دوس بمونیم، آره بعضی ها هم کلا نمیتونن رگ خاب یکدیگر رو به دست ...

تو دعوا و عصبانیت نفهمیدن چی گفتن حتما استارترم صداشو بالابرده اینم اینا رو گفته