2789
عنوان

مخفی کاری همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 29 پست

نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

اما قصد دارم امروز که خواست بیاد دنبالم اصلا جواب تلفنش رو ندم....

حس میکنم هر باری که سر مسئله ای ناراحتم کرده و من زود آشتی کردم و کوتاه اومدم باعث شده سوءاستفاده کنه....

چون تا حالا اصلا ما قهر دو سه روزه نداشتیم....

زود آشتی میکنیم

اما احساس میکنم همین باعث سوءاستفاده ش شده

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب میدونه حساسی و هزار بار سرزنشش میکنی یا صبور نیستی و غر میزنی بخاطر همینه

به نظرت این دفعه چیکار کنم؟

موقعی که میخواستم با قهر از خونه بیام،اومد دم در و لباسامو از تو دستم برداشت ولی من محکم از دستش کشیدم و بهش گفتم که دیگه بهت اعتماد ندارم!

گفت این مسئله ی بزرگی نیست که داری شلوغش میکنی

منم با گریه اومدم بیرون

چطور باید بهش بفهمونم برای من مهمه که ازم مخفی نکنه!

برام مهمه که سر یه موضوعی که از قبل به نتیجه رسیدیم،دوباره و دوباره تکرار نکنه و بحث نکنیم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهت قول میدم که دوباره هم تکرار میکنه چون اخلاق و شخصیت و احساسش نسبت به خواهر و خانوادش اینجوریه اح ...

من این اخلاقش رو نمیتونم تحمل کنم

این که منو آدم حساب نکنه و به عنوان شریک زندگیش،منو در جریان قرار نده....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادته چی گفتی؟ گفتی پدر و مادر من همیشه با هم مشورت میکردن ولی شوهرم به پدرش رفته، تو دلت میخواد مثل پدر و مادرت باشین اونم دلش میخواد مثل پدرش باشه پس چه توقعی داری سبک زندگیتون با هم فرق داشته بهتره باهاش صحبت کنی بهش بگو اگر بخوای مخفی کاری کنی و من همه چیز رو از غریبه ها بفهمم منم مثل تو رفتار میکنم مجبورم نکن مخفی کاری کنم دلم رو چرک نکن. اگر پول قرض میده ناراحت نشو پولاشو که نمیبخشه.

یادته چی گفتی؟ گفتی پدر و مادر من همیشه با هم مشورت میکردن ولی شوهرم به پدرش رفته، تو دلت میخواد مثل ...

آره پدرش کلا انگار مرد سالاره و مادرش هم خیلی ساده ست و این موضوع رو متاسفانه من دیر فهمیدم و همسرمم تو دوران آشنایی،به روی خودش نمیورد این قضیه رو و اتفاقا فاز اینو برمیداشت که زن و شوهر شریک همه چیز هم هستن

من واقعا با قرض دادن مشکلی ندارم و اتفاقا میگم برکتش به زندگی خود آدم برمیگرده

با این مخفی کاریش مشکل دارم

با این که منو آدم حساب نمیکنه که بهم بگه و ازم مشورت بگیره مشکل دارم

با این که میدونه من از مخفی کاری بدم میاد و قبلا چقدر بابت این موضوع ناراحتم کرده و باز دوباره داره تکرارش میکنه مشکل دارم

بهش این حرفا رو زدم تو دعواهای قبلیمون😔

احساس میکنم چون هر بار زود بخشیدمش و کوتاه اومدم،اونم داره سوءاستفاده میکنه....

به نظرتون این دفعه زود آشتی نکنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی چی ازت مشورت نمیگیره؟ مثلا توقع داری چی بگه

توقع دارم بگه مثلا فلانی بهم گفته انقدر پول قرض بده

به نظرت چیکار کنیم؟

نه این که از سرخودش تصمیم بگیره و اینطوری مخفی کنه و پیام پاک کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بعضی وقتا تویه خانواده ها یه مشکلاتی پیش میاد که شاید بهتره مخفی بمونه فرضا برای خواهرش یه مشکلی پیش اومده که نمیخواد شما بفهمی و متاسفانه چون میدونه پیامای خودشو خواهرش رو میخونی همه رو پاک میکنه. بهتره سختش نکنی قبلا چند بار خواستت رو بهش گفتی اونم با رفتارش نشون داده که موافق نیست باید بپذیری

سعی کن بیخیال باشی...آدما رو نمیشه تغییر داد.....خداروشکر اهل دود دم رفیق باز مشروب و هوس باز نیس.....اینا رو ببین....اون موضوع رو هم باهاش حرف بزن...یابرو مشاور تا مشاور روشنش کنه....اگه شد که چه بهتر اگه نه که نادید بگیر

توقع دارم بگه مثلا فلانی بهم گفته انقدر پول قرض بدهبه نظرت چیکار کنیم؟نه این که از سرخودش تصمیم بگیر ...

یعنی شما هم اگر پدرت یا مادرت ازت پول قرض بخوان میری به شوهرت میگی مادرم یا خواهرم ازم پول قرض خواستن نظرت چیه؟ بدم یا ندم!!!

یعنی شما هم اگر پدرت یا مادرت ازت پول قرض بخوان میری به شوهرت میگی مادرم یا خواهرم ازم پول قرض خواست ...

دقیقا همسرم از منم همین انتظار رو داره

من خودم دانشجوام فعلا و شاغل نیستم و اگه بخوام قرض بدم هم از پولیه که ماهیانه همسرم بهم میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بعضی وقتا تویه خانواده ها یه مشکلاتی پیش میاد که شاید بهتره مخفی بمونه فرضا برای خواهرش یه مشک ...

حرف شما رو قبول دارم که یه سری چیزا خانوادگی هستند و بهتره همسر ندونه

ولی این رفتار همسر من همیشگی هستش که ازم مخفی و پاک کنه،این خیلی اذیتم میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی تند رفتار کردی.....عزیزم هر کس یه عیب داره شوهرشمام این کارش.....اما عیب و مشکل حادی نیس.....

😔

اخه این که چندبار بهش گفتم و بهم قول داده اما زده زیر قولش چی؟

من چطور دوباره باید بهش اعتماد کنم

از کجا معلوم چیزای دیگه ای رو مخفی نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن بیخیال باشی...آدما رو نمیشه تغییر داد.....خداروشکر اهل دود دم رفیق باز مشروب و هوس باز نیس... ...

اخه میترسم تو زندگی چیزای دیگه ای هم ازم مخفی کنه با توجه به این که میدونه چقدر من بدم میاد از این کار و تا حالا باعث ناراحتی و دعوای شدیدی بینمون شده.....خب این ینی اصلا من براش مهم نیستم،ناراحتی من و قولی که بهم داده براش مهم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40