2789
عنوان

جدایی

1 بازدید | 15 پست

دوستان من تازه جدا شدم و حدود یکی دو هفته میشه کلن کجاش خیلی سخته ؟ از همون روز اولش تراپی میرفتم و میرم حالم رو تونستم کنترل کنم ولی هنوز خوب خوب نشدم میخام بدونم از کجا ب بعد سخت میشه

۴ سال باهم بودیم هروز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مترسم بعدش بدتر بشم

خیلی کم پیش میاد که اینجوری بشه. اگه الان نارحت هستین ولی کم، جای نگرانی نداره. ولی اگه کلا عین خیالتون نبود، اون میتونست خطرناک باشه.

کاربر آقا هستم..

خیلی کم پیش میاد که اینجوری بشه. اگه الان نارحت هستین ولی کم، جای نگرانی نداره. ولی اگه کلا عین خیال ...

نه روزای اول خیلی حالم بد بود یکم باهاش ارتباط دارم ک از خرداد دیگه کلن ارتباطم قط میشه فک کنم اونجا دیگه کلن اوج حال خرابی باشه درسته ؟

چارش گذر زمانه و مدیریت ذهن خودت

تو ذهنت به هر فکری بیشتر توجه کنی بیشتر ریشه میزنه تو ذهنت و بعدا ریشه کن کردنش سخته از الان به اون فکرت اب نده ینی توجه نکن نزار ریشه بزنه بقیش درست میشه با گذر زمان

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی هم تو تشکیل زندگی "با اجازتون پسرم"

نه روزای اول خیلی حالم بد بود یکم باهاش ارتباط دارم ک از خرداد دیگه کلن ارتباطم قط میشه فک کنم اونجا ...

خوب معمولا روز ها، هفته ها و برای بعضی افراد ماه های اول، سخت ترین هاست.

کاربر آقا هستم..

هیچ وقت هم بخاطر اینکه این خلا رو پر کنی وارد رابطه نشو چون احتمال سو استفاده ازت زیاده

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. سواد رابطه یادتون نره که خیلی کمکتون میکنه هم تو زندگی هم تو تشکیل زندگی "با اجازتون پسرم"

چارش گذر زمانه و مدیریت ذهن خودت تو ذهنت به هر فکری بیشتر توجه کنی بیشتر ریشه میزنه تو ذهنت و بعدا ر ...

حالم خیلی بده واقعا یه مرده متحرکم اونم چند روز اول حالش بد بود ولی الان خیلییییی حالش بهتره

حالم خیلی بده واقعا یه مرده متحرکم اونم چند روز اول حالش بد بود ولی الان خیلییییی حالش بهتره

اولش همینه خودتو ۵۰ ۵۰ نگه ندار تکلیفتو صد درصد با تفکرات و خودش تموم کن اگر تصمیم گرفتی که کلا نباشه خیالشم نباید باشه

فقط به فکرش که تو ذهنته بها نده

اون تایمی که بهش فکر میکردی یا باهاش بودی یا ارتباط داشتی رو کم کم پر کن با چیزایی که دوس داری یا علاقه داری

وای اصن تو فکرش نیستم هیچ جوره دلم میخاد فقط این غم تموم بشه

همه چی تموم میشه زخم خوب میشه جاش میمونه فقط ولی گاها ذهن برای اینکه از این فشار خلاص بشه راه های نادرست رو پیشنهاد میده تا از فشار دربیاد همین فکر اینجاش باش که یه موقع به ذهنت هم خطور کرد از الان بهش بگی نه و وقتی درست شدی و اون زخمه هرچه زودتر خوب شد اون موقع دوس داشتی وارد رابطه شو

اولش همینه خودتو ۵۰ ۵۰ نگه ندار تکلیفتو صد درصد با تفکرات و خودش تموم کن اگر تصمیم گرفتی که کلا نباش ...

سختیش اینجاست که من واقعا دوسش داشتم برای داشتنش همه کاری کردم الانم دوسش دارم ولی واقعا زده شدم

سختیش اینجاست که من واقعا دوسش داشتم برای داشتنش همه کاری کردم الانم دوسش دارم ولی واقعا زده شدم

دوست داشتن یه طرفه تهش همینه سخته ادمیو پیدا کنی که واقعا سالم باشه و هدف استفاده کردن از ادم نداشته باشه

دنبال چیزای دیگه نباشه

درکت میکنم این اتفاق هم مطمئن باش باید میفتاد تا خیلی چیزارو درک کنی و بفهمی کم کم

اگر یک نفر در حد مرگ هم دوس داشته باشیو اون تورو نخواد مفتشم گرونه چون لهههههههه میشی این وسط از همه چی متنفر میشی

برو خدارو شکر کن زود تموم شد ازین دیدگاه ببین که زود تموم شد چون مطمئنا له میشدی الان هم کم کم زمان میبره سرپا میشی اون موقع به ادم درستش دل بده به یکی دل بده که بهت دل بده نه فقط لفظ و تظاهر و....

همه چی تموم میشه زخم خوب میشه جاش میمونه فقط ولی گاها ذهن برای اینکه از این فشار خلاص بشه راه های نا ...

ببین اینقد بهم بد گذشته و سخت گذشته که به تراپیستم میگفتم دیگه دلم نمیخاد با کسی باشم واقعا هم حوصله ندارم واقعا هم نمیخام الان فقط نمیدونم از زندگی چی میخام ی ساعت خوبم پنج ساعت حالم بده از همه شاکیم از همه عصبیم دلم براش تنگ شده میترسم این دلتنگی ادامه دار بشه ولی باهاش حالم خوب نبود بهم خیانت کرد و ....