2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 154 پست
بر اومدم شاکی شدم حکم دادگاه دادگاه بهشون ولی بچه داشتم و بچم یکسال و چهار ماهش بود تو بدترین شرایط ...

بگو که جداشدی و خودتو بچتو نجات دادی

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاملا درست میگید تازه از اون بدتر کاربری رو دیدم که همیشه با وجود ادعای فرهنگ وبا سواد بودن وفهیم بودنش همین نظرو داده بود که نه مرد مقصر نیست زن دوم مقصره هرزه است وفلانه اصلا از این کاربر توقع همچین دیذگاهی رو نداشتم

از نظر کسیکه همسرش بهش خیانت کرده بله همسرش بیشتر مقصره ولی از نظر انسانی کار اون زن هم جنایته پس نم ...

خب منم از منظر زندگی اون زن دارم میگم وگرنه در ادامه هم گفتم ک اون زنم کارش بده و هرزس

دقیقا طرف نمیگ شوهرم باید به من متعهد میموند به هرحال اون تعهد داده میگه وایزنه خونه خراب کنه وای تق ...

نه اینا میگن که زن نباید پا بده حتی اگه مرد متاهل پیشنهادبده زنا اگه پا ندن مردا هیچ غلطی نمیکنن خوب مساله اینجاست که اون مرد متاهل اصلا چرا خیانت به ذهنش خطور میکنه که زن بخاد پا بده یا نده چرا تو ذهنش نقش خیانت به سرش میزنه

جدا نشدم عزیز چون بچمون ازم میگرفت نمیتونستم بدون بچم که تموم داراییم بود نمیتونستم تحمل کنم

حالا واقعا اون خانوم باردار بودن از همسرتون؟

لعنت به این قانون که بچه رو به مادر نمیدن

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

اون فقط ی کار ب دور از انسانیت کرده، ولی هیچ خیانتی نکرده، چون تعهدی ب ی زن غریبه نداشته! کسی ک ب ا ...

تافردا صبح هم بشون بگی قبول نمیکنن میگن نه زنا نباید پا بدن حتی اگه مرد متاهل بیاد سمتت

ببین چون زن صبغه ای تاپیک زده میگه من میدونستم آقا زن داره وارد زندگی ش شدم. همه بهش توپیدن ک تو چرا ...

این زن صیغه ای زندگی کسی رو خراب نکرده بلکه اون مرده بوده که زندگی خودشو خراب کرده اون مرد اگه فکر خیانت به سرش نمیزد بدترین فاحشه دنیا هم نمیتونست به اون مرد نزدیک شه

من منظورم زن دوم نیست، صرف خیانت منظورمه

آهان الان خوندم، خیانت هیچ توجیهی نداره زن و مرد به یه اندازه مقصرن

الان متأسفانه خیلی عادی شده بسیار هستن که اتفاقا شیرین تر از خود خانوم اول هستن و مرد براشون جونش هم میده

تو تبریز سه سال پیش حدودا دو تا خانوم میرن آرایشگاه، بعد زنه میخواسته موهاش رو رنگ کنه بعد زنگ میزنه به شوهرش میگه که رنگ موهام میشه چهار میلیون

شوهرش میگه از این خبرا نیست من برای یه رنگ مو چهار تومن نمیدم...

اونجا یه خانوم دیگه هم بوده برمیگرده میگه الان گرونیه بخوای همه نیازات رفع بشه باید در کنار شوهرت یکی دیگه هم داشته باشی که اینجور مواقع لنگ نمونی،

خانومه برمیگرده میگه ببین من الان به دوس پسرم زنگ میزنم به جای چهار تومن ده تومن اگه نزد به حسابم هرچی میخوای بگو

برمیداره دقیقا عین این حرفایی خانوم رو میگه که میخوام موهام رو رنگ کنم هزینش میشه چهار تومن و فلان مرده برمیگرده میگه چهار تومن چیه من برات بیشترم میزنم کار دیگه ای هم خواستی برای ناخن و اینا نیازت میشه

برمیگرده اون خانوم اول میگه عکس این مرده رو نشون بده ببینم چقدر آقاست و خرج کنه...

بعد میبینه شوهره خودش🙂 خلاصه که نگم برات پلیس اینا اومد آرایشگاه و چه اوضاعی بود ...