2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 154 پست
استارتر خودتو اذیت نکن توضیح دادن برا این جماعت اب تو هاون کوبیدنه تا وقتی افکارشون این باشه همچنان ...

اره بخدا، معلومه وقتی مرده میبینه هر غلطی کنه آخرش زنش میگه ن زنه گولش زد تقصیر اونه دیگه ترسی نداره از خیانت کردن، اخرش مظلوم نمایی میکنه زنه هم میبخشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که انقد ادعات میشه همه چی دانو عاقلی میشه بهم بگی زن نرمال چرا باید به مرد متاهل پا بده؟زن ها پا ...

ی عالمه فاحشه تو این شهر هست،هیچ زنی هم پا نده مرد خیانت کاره هیز بیشرف میره سراغ اونا، نکنه میخواین اونارو هم کلاس اخلاق بزارین متحولشون کنید تا مردای هرزه تو عالم کسی رو پیدا نکنن؟ راحت تر نیست بگین تو ک باااید ب من متعهد باشی ادم باش؟

اونا مردن عزیزم ذاتشون همینه من از کار اونا اصلا متعجب نمیشم همشون همینن ولی زنا چی؟ چرا میرن آوار م ...

اتفاقا جامعه رو حرفای امثال شما ب گند کشیده ک همه حقی رو ب مرد میدید ب اسم اینکه مردا همینن! با همبن حرفا محقشون مبکنبد ک هر غلطی کنن، مردا کجا همینن مردا هم آدمن مثل ما چرا سیع میکنن ی آلت سرگردان نشونشون بدید واسه اینکه کارای ی مشت هرزه ک بینشون هست رو توجیه کنید...!

اتفاقا جامعه رو حرفای امثال شما ب گند کشیده ک همه حقی رو ب مرد میدید ب اسم اینکه مردا همینن! با همبن ...

بخدا خود مردا هم ببینن این همه انگ وبرچسب وتوهین بهشون وصل میکنن بهشون حسابی برمیخوره خود مردا هم ازشنیدن این همه توهین وافترا عصبانی میشن