آقا من الان تایپکش رو دیدم ولی قفل بود، باور نمیشه یسری کامنت هارو ک خوندم رو ی زن نوشته باشه😐 طرف داره خودش رو میکشه که بگه ن اون زن باید ب من متعهد میبود چون صرفااا همجنسمه ولی مردی که قانوننناا همسرشه کتبا و محضرا بهش تعهد داده ک متعهد باشه رو مقصر نمیدونه یا کمتر از ی زن غریبه مقصر میدونه😂 از نظرشون صرف همجنسش بودن از همسر بودن بالا تره!!!! البته این حاصل فرهنگ مرد سالارانه ای هست ک این ادما توش بزرگ شدن و باعث شده تو هر موضوعی زن رو مقصر اصلی بدونن، در حالی که مقصر صدرصدر خیانت اون مرد متاهله، اون زنی ک باهاش خیانت شده فقط ب کار دور از انسانیت کرده همین! هیچ خیانتی ب هیچکس نکرده! اصلا این موضع رو بپذیر ک یکسری زن هستن ک شغلشون روپسی گریه، خب شما میخواید با اونا چیکار کنید؟ بهتره ک موقع انتخاب ب تعهد مردتون دقت کنید ک مجبور نباشید کل زنای جامعه رو بخاطر هرزگی همسرتون تعلیم و تربیت کنید😂😆 البته بقول ی مشاوری ک میگفت همچنین ادمایی این حرفو میزنن چون نمبخوان ظلاق بگیرن و میخوان شوهرشون رو تبرعه کنن، خیلی راحت تره ک بگی ی ادم غریبه هیولاست تا کسی ک هر شب سرتو باهاش رو ی بالش میزاری!
الانم ممکنه منو ب نفر دوم بودن متهم کنید در حالی ک من ن تنها نفر دوم نیستم بلکه وجود نفر دوم رو تحمل نخواهم کرد و سیکتر اون مرد رو میزنم و لازمه این موضوع هم پذرش مقصر بودن مرده! اگه مرده من ادم باشه نمیفته دنبال زنای غریبه که حالا من بخوام دوره بیفتم تروخدا شنا محل بهش نزارین!