2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 154 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن عزیزم منوظرم اینه کسی هم پا نده مرد هرزه میره سراغ اصلا فاحشه، چون ذاتش خرابه، مثله اون زن، با این ...

میفهمم چی میگی داری میگی اون زن دوم نباشه این میره با ی زن دیگه، همه اینو میدونن و میپذیرن که باید کفش بپوشی نه همه خیابونارو فرش کنی ولی بحث سر اینه این مدل تاپیک و صحبت شما اینطوری نشون داده میشه ک داری دفاع میکنی از زن دوم و انگار زن دوم خودشو گول بزنه با این حرفا

نمیگم نیت شما اینه نیت شما احتمالا اینه که چرا جلوه گناه زن رو نشون میدن اما مرد رو نشون نمیدن اما زوم شدن رو اینکه کی بیشتر مقصره و فلان فقط جلوه دفاع و تبرعه از طرف مقابل رو داره حالا چه بخوایم زن رو بیشتر مقصر جله بدیم چه مردو

ببین چون زن صبغه ای تاپیک زده میگه من میدونستم آقا زن داره وارد زندگی ش شدم. همه بهش توپیدن ک تو چرا ...

اصلا عمدا کرده باشه شوهر نباید خیانت کنه.این همه به خیلی از نا و مردا پیشنهاد میشه درحالی که مزدوجن یا تو رابطن،اما قبول نمیکنن.

قبله دو عالم هستم

مگه من گفتم شوهر تقصیر ندارهخوب راوی داستان این خانم بیایم براش دست بزنیم بگیم فقط آقا مقصر؟؟؟هر دو ...

بله اقا مقصر.کار زن دوراز اخلاق اما هیچ تعهدی به کسی نداره اون شوهره هست که مثلا متعهد

قبله دو عالم هستم

من متاسفم و امیدوارم مکشلاتتون حل شه، من مظورم این بود ک اقا تبرعه نشه و گول خورده نشونش ندن

حل شده عزیزم ازشون شاکی شدم شوهرم تو دادگاه به قاضی گفتم آقای قاضی اون دختر خانم منو تهدید کرد و پیامش هم تو پرینت پیام ها بود که اگه با من رابطه نداشته باشی من یه بلایی سر زنت یا بچت میارم شوهرم میگه بیشتر وقتا گوشیمو از دستش خاموش میکردم من نمیخواستم خیانت کنم ولی اون خانم نمیذاشت و تموم پیامپیاماشون بود

وقتی متوجه خیانت شوهرت نشی و کار از کار بگذره میتونی چیکار کنی چه با هرزه چه با شوهرت یه بچه یکسال ب ...

این جاست که میگن دستتون تو جیب خودتون باشه،پشتتون به خودتون گرم باشه که بتونین برین اگر نیاز شد

قبله دو عالم هستم

این جاست که میگن دستتون تو جیب خودتون باشه،پشتتون به خودتون گرم باشه که بتونین برین اگر نیاز شد

الان که پرستارم من ولی اون موقه تو بدترین شرایط بودم شرایط خوب همیشه و موقعی که میخوای نیس باهات شک نکن

الان که پرستارم من ولی اون موقه تو بدترین شرایط بودم شرایط خوب همیشه و موقعی که میخوای نیس باهات شک ...

بله میدونم.اما باز میدونی چه توانایی هایی داری.میدونی میتونی از پسش بربیای یانه

قبله دو عالم هستم

اصلا عمدا کرده باشه شوهر نباید خیانت کنه.این همه به خیلی از نا و مردا پیشنهاد میشه درحالی که مزدوجن ...

رابطه از زمانی شکل میگیره که یه خانم یه آقا جوابش مثبت بده هم درخواست کننده خائن همم قبول کننده ولی اونی که قبول کرده اگه میدونه که اون طرفش زن داره کثیف ترین و حقیر تر و تن فروش تر از اون نیست اینو بدونین

بله میدونم.اما باز میدونی چه توانایی هایی داری.میدونی میتونی از پسش بربیای یانه

بر اومدم شاکی شدم حکم دادگاه دادگاه بهشون ولی بچه داشتم و بچم یکسال و چهار ماهش بود تو بدترین شرایط ممکن به بدترین شکل از شیر گرفته شد. چون اون دختره ی هرزه هنوز میگف اگه ثابت نشه ازت اعاده حیثیت میکنم ولی خدارو داشتم خدا باهام بود حقیرترین زن یا دختر اونیه که میدونه نر طرفش زن داره ولی میره نفر سوم رابطه میشه تازه بعضیا که انگار دوقورت و نمیشوند باقیه

یعنی شما میزان نزدیکی ی زن غریبه رو بخودتون با همسرتون برابر میدونین ک هر دوشون رو در ی سژح میبینین ...

از نظر کسیکه همسرش بهش خیانت کرده بله همسرش بیشتر مقصره ولی از نظر انسانی کار اون زن هم جنایته پس نمیشه گفت فقط یه گناه کرده چون تعهد نداشته فکر کن من برم خودمو بندازم رو زندگی ینفر دیگه بگم به من چه من که تعهد نداشتم

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش