2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 154 پست
تبرعه نمیشه قطعا کارش اشتباه بوده ولی مقصر ریدف اول قطعا کس دیگس

عاقا چیکار داریم مقصر ردیف اول کیه ردیف دوم کیه

من و شما بریم یکیو بکشیم حالا ضربه اخرو شما بزن شما میشی قاتل من جرمم میشه معاونت در قتل ردیف اول شمایی ولی هردو آشغالیم هردو مجازات باید بشیم

شما بدون کمک من نمیشد کسیو بکشی حتی شاید کشته میشدی پس اینکه من ضربه اخرو نزدن دلیل نمیشه من حالا تبرعه بشم یا بار منفیش کمتر باشه

عاقا چیکار داریم مقصر ردیف اول کیه ردیف دوم کیهمن و شما بریم یکیو بکشیم حالا ضربه اخرو شما بزن شما م ...

خب پس برن کل روپسی های شهر رو جمع کنن ک مردا نتونن خیانت کنن! یسریا شغلشون هرزگیه اصلا، اون مرده ک باید ب زندگیش متعهد باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون فقط ی کار ب دور از انسانیت کرده، ولی هیچ خیانتی نکرده، چون تعهدی ب ی زن غریبه نداشته! کسی ک ب ا ...

عزیزم درسته حرفت اون خانم غریبه خیانت نکرده حرف درس مردا اکثرا اگه یه خانمی متوجه بشن که داره براشون دوم تکون میده حتی اگه نخوان بعدا وسوسه میشن برن شوهر من به تعهد داره غلط میکنه میره سمت کسی ولی اون گااااااوی که میدونه که این نرم زن داره نفهم تر و بیشعورتره که قبول کنه درخواست دوستی رو حالا خودت تو موقعیت قرار بگیری متوجه میشی بله به من خیانت شده شوهر من زده زیر تعهدش ولی اون نفهمی که درخواست شوهر منو دیده ندید زن داره این فقط از نظر تو دور از انسانیته؟ ای بی شرفی این داره به همجنس خودش ظلم میکنه چون میدونه که زن داره مثل یه آشغال رفتار کنه تا نره سمتش من که قبل از خیانت ازش خبر ندارم که تعهدش محکم کنم وقتی رفت و دسته من نیست چه کنم اینو نگین رابطشونم هم از وقتی شروع میشه که یه خانم بهش اکی بده پس اگه من مثل یه آشغال با اون خائن رفتار کنم هیچ رابطه ای شکل نمیگیره که بخواد باعث بشه زنگی کسی به هم بریزه

نگفتم هیچ تقصیری نداره، گبتم خیانت نگرده چون تعریف خیانت چیز دیگس، یعنی در واقع کسی ک ب اون زن ظلم ک ...

متهم هردو نفر هستن هردو به یک اندازه مقصر و پست پس سعی نکنین گناه اون یکیو کمتر جلوه بدین

تا دلت بخواد آدم مجرد هست برن با آدم مجرد بپرن هیچ گناهی هم صورت نمیگیره

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

می دونی چرا

چون زن اول جایی نداره بره و تصمیم به موندن داره

برای خودش دلیل میاره و این یه حالت تو روانشناسی هست که میگن

طرف سر خودش را شیره می مالد تا راحت تر بپذیرد

حال اونم باید درک کرد

عزیزم درسته حرفت اون خانم غریبه خیانت نکرده حرف درس مردا اکثرا اگه یه خانمی متوجه بشن که داره براشون ...

منم کاملا موافقم ک اون هرزس، ولی خب مقصر زندگی منه نوعی شوهر خودمه، منمه نمیتونم واسه کل هرزه های عالم کلاس اخلاق بزارم تا آدم بشن ک خدایی نکرده شوهر هرژم نره سراغشون

استارتر اون تاپیک و شوهرش هر دو به یک اندازه مقصرن

یعنی چی که زن به هیچ کس تعهد نداره پس مشکلی نداره زن دوم بشه ؟!

این زن اول از هم به شعور خودش تعهد داره بعد به همسر اول اون آقا به عنوان یک همجنس!

البته که در بی شرف بودن و شل تنبون بودن اون آقا شکی نیست

ولی اصلا نمیتونید زن دوم رو تبرئه کنید

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

خب پس برن کل روپسی های شهر رو جمع کنن ک مردا نتونن خیانت کنن! یسریا شغلشون هرزگیه اصلا، اون مرده ک ...

عزیز من من نمیگم مرد مقصر نیست و نباید تعهد داشته باشه من میگم چرا بین اشغالا بگردیم یه سریاشونوجدا کنیم بگیم این حالا خیلیم بد نیست؟! من میگم مرد خیانتکار و زن هرزه هردو اشغالن دیگه ول کنید شخم نزنید جاشون تو آشغالیه

الان خب روسپی گری شغل بدی نیست؟! درضمن بعضی زنا روسپی هم نیستن اما زندگی خراب کنن از رو حسادت و ...

منم کاملا موافقم ک اون هرزس، ولی خب مقصر زندگی منه نوعی شوهر خودمه، منمه نمیتونم واسه کل هرزه های عا ...

وقتی متوجه خیانت شوهرت نشی و کار از کار بگذره میتونی چیکار کنی چه با هرزه چه با شوهرت یه بچه یکسال بدون هیچ پولی برا رفتن بدون پشتوانه بعد اون هرزه زنگ بزنه بهت بگه از شوهرت حاملم یکم فک کن ببین میتونی چیکار کنی

فقط اون کاربری که همه میگفتن شوهرت مقصره میگفت حالا بعدا به حساب شوهرمم میرسم فعلا باید دختره رو جررر بدم که برا شوهرم لوندی کرده😐 خو عامو تو اول چیز شوهره رو ببر که دم دستته بعد برو سراغ دخترو

جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است 💔

متهم هردو نفر هستن هردو به یک اندازه مقصر و پست پس سعی نکنین گناه اون یکیو کمتر جلوه بدینتا دلت بخوا ...

یعنی شما میزان نزدیکی ی زن غریبه رو بخودتون با همسرتون برابر میدونین ک هر دوشون رو در ی سژح میبینین گناهشون رو؟ واسه من قطعا گناهی شوهری ک عمرمو ب پاش گذاشتم و بهم تعهد شرعی قانونی و عرفی داشته بیشتره

معنی خیانت چیه؟ در رابطه با ینفر بودن و رفتن با ینفر دیگه، غیر اینه؟ و این کارو کی کرده. اون مرد ...

شما مسئله رو خیلی مصداقی میبینی ،من کلی گفتم هرکاری که بر خلاف ارزشهای انسانی،دینی،قانونی و اجتماعی باشه ،خیانته عزیزموالسلام،حالا شما بیاین هزار دلیل برای توجیه کار همچین افرادی بیارین فایدهای نداره ارزشهای انسانی از بدو خلقت انسان غیر قابل تغییره این شیطانه که در روح انسانها حلول کرده و باهزار توجیه پوچ سعی در سفید شویی اعمال غیر انسانی داره ولی هنوز کامل موفق نشده

عزیز من من نمیگم مرد مقصر نیست و نباید تعهد داشته باشه من میگم چرا بین اشغالا بگردیم یه سریاشونوجدا ...

ن عزیزم منوظرم اینه کسی هم پا نده مرد هرزه میره سراغ اصلا فاحشه، چون ذاتش خرابه، مثله اون زن، با این فرق ک ابن شوهر منه مثلاااا