2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 154 پست
بله مقصر اصلی و ۱۰۰درصدی اون مردک کودنهکلی خیلی از خانما از زن دوم دفاع کردن و این نهااایت نامردیه

ن من هیچ دفاعی از اون زن نمیکنم، ولی حس میکنم با ی عده حتی اونو از مرده هم بدتر جبوه مبدن و گناه مرده رو یجورایی سپیدشویی میکنن و گول خورده نشونش میدن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون فقط ی کار ب دور از انسانیت کرده، ولی هیچ خیانتی نکرده، چون تعهدی ب ی زن غریبه نداشته! کسی ک ب ا ...

معنی خیانت از نظر شما چیه دقیقا؟ارتباط با جنس مخالف بدون رعایت موازین شرعی و قانونی وعرفی معنیش چیه؟هم زن وهم مرد اینجا خیانتکارنوپست.،منتها چون همسر اول شرایط جدایی نداره ومجبوره با با همسر خیانتکارش بمونه ،پس مقصر اصلی رو اون زن هرزه میدونه ولی در واقع هر دو مقصرن وخائن به ارزشهای انسانی

شما هم دقیقا مثل همون آدمایی هستیم همسرشون رو تبرعه میکنن

مردی که خیانت میکنه و زنی میاد میشه نفر دوم هردوتاشون ........ هستن و هیچچ فرقی بینشون نیست پس با رفتارهای زن سالارانه یا مرد سالارانتون نخواست یکیو تبرعه کنین

واقعا دلم به حال یه سری زنا مبسوزه از سگ کمترن😂باز سگو تو خونه یه ناز و. نوازشی میکنن احترام میذارن بهشون اینا از بدو تولد از مرد های زندگیشون دستور شنیدن اطاعت کردن کتک خوردن تمکین کردن مثل یک برده باهاشون رفتار شده معلومه خودشونو بی ارزش میدونن😂😂زیر کتکم اخرش یا مریض میشن یا میمیرن

راستش منم نه از اون خانم خوشم میاد نه از شوهرش ولی واقعاً نمیفهمم این همه تاپیک و بحث و قضاوت برای چیه

اگه کارشون اشتباه بوده با صدتا تاپیک بیشتر یا کمتر چیزی عوض نمیشه از اون طرف هم بعضیا رسیدن به این نتیجه که پس ما هم باید صیغه کنیم 😐

(منظورم با تاپیک یه اقایی هست)

نه لازم نیست از کسی دفاع کنیم نه لازم نیست زندگی بقیه رو محور بحث هر روزمون کنیم به نظرم بهتره هر کسی مسئول انتخابهای خودش باشه و اینقدر انرژیمون رو صرف آدمایی که حتی نمیشناسیم نکنیم اینا رو ول کنید خلاصه

بعضیاتون خیلی چرتید

ببین با همه حرفات موافقم بجز اون تیکه که گفتی زن دوم مقصر نیست به هیچکس خیانت نکرده

اون با شریک شدن با یه آدم لجن احساسات و قلب یه زن دیگه رو نابود کرد پس نگو هیچ تقصیری نداره

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

فکر کن من ببینم یه نفر داره یکیو میکشه بجای اینکه جلوشوبگیرم برم کمکش تا اون ادمو بکشه

دقیقا نقش زن هم همین بود روح واحساسات حداقل یه آدم رو با همدستی با یه مرد خراب نابود کرد

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

معنی خیانت از نظر شما چیه دقیقا؟ارتباط با جنس مخالف بدون رعایت موازین شرعی و قانونی وعرفی معنیش چیه؟ ...

معنی خیانت چیه؟ در رابطه با ینفر بودن و رفتن با ینفر دیگه، غیر اینه؟ و این کارو کی کرده. اون مرد ، آیا اون نفر سوم با زن اون آقا تو رابطه بوده همجنس گرا بوده ک الان ب اون زن خیانت کرده؟ نخیر عزیزم، کسی ک خیانت کرده شوهر اون زنه ک باید ب زندگیش متعهد میبود ولی نبود، اونو ک ب زنش ظلم کرده ن ی زن غریبه ک حتی این زنو نمیشناخته و حتی شاید از تاهل اون مرد خبر نداشته، اصلا یسری زنا هستن شغلشون روپسی گریه، مرد خیانت کار هیچکس هم بهش پا نده میره سراغ اونا!!!

من ولی دلیل دفاع یه عده از زن دومرو نمیفهمم!! بابا مرد مقصر درست کثافت درست نجس درست چرا از زن دوم د ...

تبرعه نمیشه قطعا کارش اشتباه بوده ولی مقصر ریدف اول قطعا کس دیگس

ببین با همه حرفات موافقم بجز اون تیکه که گفتی زن دوم مقصر نیست به هیچکس خیانت نکردهاون با شریک شدن ب ...

نگفتم هیچ تقصیری نداره، گبتم خیانت نگرده چون تعریف خیانت چیز دیگس، یعنی در واقع کسی ک ب اون زن ظلم کزده شوهرش بوده، اون زن تعهدی ب این نداشته، اما قطعا کارش بده و هرزگانس ولی ربطی ب زن این آقا نداره، تو زندگی این زن شوهرشه ک متهم ردیف اوله ن ی زن غریبه ک تعهدی بهش نداشته

راستش منم نه از اون خانم خوشم میاد نه از شوهرش ولی واقعاً نمیفهمم این همه تاپیک و بحث و قضاوت برای چ ...

من اصلا منطوم تایپک اون خانوم نبوده، منوظرم صرف موصوع خیانته