2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 154 پست

عزیزم جفتشون لجن و کثافتن

زنی که با مرد متاهل وارد رابطه میشه خرابه

مردی که زن داره و میره زن میگیره نامرد و پست فطرته،همچین مردی رو باید زنده زنده اتیش زد

من از این ناراحتم که بعضیا فاز حمایت از زنان میگیرن و زن دوم رو مقصر نمیدونن!!!خب چرا کسی از زن اول دفاع نمیکنه

اگه حرف دفاع از حقوق بانوانه اول باید از حق خانمی که شوهرش رفته زن صیغه کرده دفاع بشه

مردم انگار تعادل ندارن،یا از زن خراب تمام قد دفاع میکنن یا فقط از مرد خراب

خالم از اون خانمایی که میگفتن تقصیر زن دوم چیه بهم خورد

تا حالا تو یه تاپیک انقد ادم بدجنس و چندش ندیده بودم

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط اینجاش برام سوال بود که گفت مذهبیهبعد گفت تو باغ و مهمونی گفت بیا رو پای من بشین با پسردایی هاش ...

نبخدا والا مامان من مذهبیه ، اهنگ میذارم تو خونه حتی هایده دعوا میکنه 🦦😂😂😂

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

مقصر دو طرف هستن هم مردی که به زنش خیانت کرده هم زنی که وارد رابطه با مرد زن دار شده

مریض های جنسی زن و مرد ندارن یه مشت عوضی هستن که چشمشون و میبندن و گند میزنند به زندگی دیگران زن و مرد هم نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
مقصر مردا هستن .مردی نخواد زنی رو بگیره و نگیر باشه . هیچ زنی نمیتونه اون مرد رو از راه به در کنه ه ...

اره بابا حالا یکی نیست بگو تو خیانت کنی شوهرت یقه مرده رو میگره یا تورو میکشه؟

من هزااااار بار گفتم بازم میگم شوهرم بخواد بهم خیانت کنه مقصر صد در صد خودشه و من اون و بازخواست و ت ...

دقیقااااا همینطوره منم منظورم همین بود شما دقیق تر توضیحش دادید با مثال

دخترخاله شوهرم طلاق گرفته بادوتابچه بزرگ رو سر زندگی دیگه خراب شده مردهزن اول رو طلاق نمیده خود زنه رفته.بعد این دخترخاله خراب میگه میخواست زن باشه زندگیشو حفظ کنه اون خرابه جن..هست هرکی زورش بیشتره بمونه.خدایا این شیطانهارو ازمادور کن .هنوزانجور فاحشها ندیدی

عزیزم جفتشون لجن و کثافتنزنی که با مرد متاهل وارد رابطه میشه خرابهمردی که زن داره و میره زن میگیره ن ...

عزیزم کسی از نفر سوم دفاع نکرد، قطعا اون مقصره، ولی کسی ک خیانت کرده اون مرده! اتفاقا من بخاطر حفظ جایگاه و ارزش زن اوله ک میگم اینطور کار شوهره رو ماسمالی نکنن و عدم تعدش رو توجیح بیخود نکنن و ب اون زن نگن ببخشش!

عزیزم کسی از نفر سوم دفاع نکرد، قطعا اون مقصره، ولی کسی ک خیانت کرده اون مرده! اتفاقا من بخاطر حفظ ...

بله مقصر اصلی و ۱۰۰درصدی اون مردک کودنه

کلی خیلی از خانما از زن دوم دفاع کردن و این نهااایت نامردیه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!