2789
عنوان

دوستان کلاس خصوصی خیلی سود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 30 پست
بستگی دارد من خیلی درس دادم خصوصی ولیگاهی برخی شون پول نمیدن یا موقع پول دادن اخر کار ناله میکنند ند ...

منم از همیناش بدم میاد خونه خودمون هم شلوغه والا من دارم هوش مصنوعی یاد میگیرم گفتم چه کاریه برم بیگاری بکشم اینور اونور با همین هوش مصنوعی پیش برم توی خونه درامد داشته باشم

موسسع هم شهرمون پول نمیدن زیاد همش رو صاحب موسسه میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یه مدت وقت بذاری دوره ضبط کنیمن به خاطر علاقم به زبان الان دارم TTCمیگیرم که تدریس کنم

زبان که دیگه از در ودیوار شدن معلم زبان من خودمم زبان مسلطم آلمانی هم بلدم ولی هر کاری متخصص داره اینهمه ارشد دکتری زبان دارن بعد دیدم بچه راهنمایی دبیرستان شده معلم زبانسرا

والا نمیدونم گویا همه با تدریس خصوصی میلیونر شدن اینجا و جاهای دیگه ولی من اصلا حوصله ندارم اعتماد ب ...

تدریس بله الان خودم بادبیرفیزیک وریاضی هماهنگ کردم ۱ساعت ونیم ۱میلیون اونم چون اشناهست

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

من ارشد نرم افزار دارم ولی بهش فکر نکرده بودم

ولا ما ارشدها فکر کتیم اعتماد به نفس اش زو نذاریم

یک مشت دانشجو و دبیرستانی و دانشجو معلم و معلم تازه کار ابتدایی دارن کلاس های زبان و ریاضی رو پر میکنن مردمم چقدر سادن اصلا خیلاشون تخصص ندارن

زبان که دیگه از در ودیوار شدن معلم زبان من خودمم زبان مسلطم آلمانی هم بلدم ولی هر کاری متخصص داره ای ...

خب علاقس

چه ایرادی داره؟

کم کم اونا هم پیشرفته میشن

منم با این که آیلتس دارم ترجیح دادم TTC بگیرم

اتفاقا من خوشم میاد خیلیا تو یه کاری خفن باشن و منم وارد اون کار شم. باعث پیشرفت خودم تو اون کار میشه

🍓

خب علاقس چه ایرادی داره؟کم کم اونا هم پیشرفته میشن منم با این که آیلتس دارم ترجیح دادم TTC بگیرم اتف ...

کاری ندارم با کسی

منم مدرک c المانی دارم و B 2 فرانسسه و انگلیسی هم مسلطم فقط لهجه ام رو میخوام تخصصی کار کنم

ولی هیچ وقت نمیرم بچه ها مردم رو درس بدم چون میدونم متخصص همه این رشته ها هست