2789

توی سرویس بهداشتی خونمون وقتی هوا گرم میشه سوسک زیاد میاد

ما طبقه پایین هستیم انگار وقتی بالایی ها مایع سم میزنن سوسک ها میان اینجا و بیشتر هم میشه

راهکارتون چیه یه جا دیدم نوشته بود نباید مایع ریخت یه بار هم ریختیم انگار زیاد فایده نداشت نمیدونم چرا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چاه بست زدی ؟اگر فن داره دستشویی ؛فن رو باز کن و تمیزش کن و داخلش خمیر سوسک بزن و توری بزن ورودی فن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

طعمه سوسک تار و مار نسل سوسک رو خشک کرد تو خونمون. بزن نت عکسش میاد. تو هر بسته دوازده است فکر کنم. ...

برای سرویس بهداشتی هم مناسبه به نظرتون؟ کجا بذاریمش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وای خیلی بده از کجا میان

خیلییی

انگار از طبقات بالا میان بعضیاشون هم

پودر سوسککش و خمیر امحا اصلشو پیدا کن ریشه کن میشن

اگر سرویس سقف کاذب داره اون بالای سقف کاذب رو پودر بریز

اطراف روشویی و داخل کابینت روشوی و گوشه ها هم خمیر امحا بزن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
برای سرویس بهداشتی هم مناسبه به نظرتون؟ کجا بذاریمش

سوسک کش کامن استفاده کردین تا الان؟

خیلی عالیه ها

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️