گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 3197 عنوان دوستان کلاس خصوصی خیلی سود داره 155 بازدید | 30 پست توی این سایت میچرخم همش معلم و دانشجو معلم هستن که میگن از صبح تا شب کلاس میزاریم واقعا اینقدر خصوصی میان بابامم میگه همه کسایی که هم رشته تو هستن کلی کلاس میگیرن من رشتم ریاضی هست ارشد و خودم کارمندم ولی نمیدونم چرا اصلا حوصله کار کردن از صبح تا شب ندارم هیچ پیشرفتی هم نکردم نه گوشی خوب نه ماشین هیجییا من خیلی تنبلم سوادمم خیلی خوبع ارشددولتی تیپ یک بودم امروز | 09:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_کبریت_فروش00 عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 468 واقعا سود داره هر چیزی تدریس کنی من پیانو تدریس میکنم 🍓
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 3197 واقعا سود داره هر چیزی تدریس کنی من پیانو تدریس میکنم خب چطور انرژی دارین از صبخ تا شب سر کار باشین برای من خیلی سخته
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12115 راست میگه هر ماه خدا تومن خرج معلم ریاضی دخترم کردم ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 3197 راست میگه هر ماه خدا تومن خرج معلم ریاضی دخترم کردم مثلا ماهی، چقدر؟
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 3197 واقعا سود داره هر چیزی تدریس کنی من پیانو تدریس میکنم کجا درسشون میدین توی خونه؟
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10017 اره بابامجازی دوره بذاریه بار ضبط می کنیولی چند ین بار همون رو می فروشی 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 3197 اره بابامجازی دوره بذاریه بار ضبط می کنیولی چند ین بار همون رو می فروشی خونمون شلوغه دو تا بچه کوچیک داریم همش سروصدا میکنن مجازی بدردم نمیخوره
دخترک_کبریت_فروش00 عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 468 خب چطور انرژی دارین از صبخ تا شب سر کار باشین برای من خیلی سخته نه بابا از صبح تا شب چیه منم حوصله ندارم دو روز در هفته کلاس دارم، کلاسای پیانو نیم ساعت تا ۴۵ دقیق هست۱۷ تا شاگرد دارم. میشه هفته ای ۱۴ تومنخستگی ام نداره کارای دیگمم روزای دیگه میکنم 🍓
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10017 خونمون شلوغه دو تا بچه کوچیک داریم همش سروصدا میکنن مجازی بدردم نمیخوره ببین ببر بیرون خونه فامیلی چیزیدوره ها ضبط کن راحت 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 12115 مثلا ماهی، چقدر؟ ساعت ۶۰۰ بستگی داره در هفته چند جلسه بره ماهی ۳ ۴ تومن میشه تازه فقط ۱ دانش آموز اگ تعداد بیشتر باشه خیلی زیاد میشهکلاس دخترم ۱۵ نفرن دیگه خودت حساب کن معلم چقد پول تو جیب ش میره ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
دخترک_کبریت_فروش00 عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 468 کجا درسشون میدین توی خونه؟ اره. اگر برم اموزشگاه درصدی میشه و پولم کمتر میشهیه اتاق رو گذاشتم صرفا برای شاگردام 🍓
dell1234 عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 886 بستگی دارد من خیلی درس دادم خصوصی ولیگاهی برخی شون پول نمیدن یا موقع پول دادن اخر کار ناله میکنند نداریم برای همین اخر هر هفته تسویه میکنم خونه هر بی سر و پای باید بروی یکجا تدریس میکردم مامانه اش و لاش و مست بود بچه خودش در را وا میکرد
گمشده۱۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 3197 نه بابا از صبح تا شب چیه منم حوصله ندارم دو روز در هفته کلاس دارم، کلاسای پیانو نیم ساعت تا ۴۵ دقیق ... خب پیانو فرق داره الان هرکسی بلند شده ربان و ریاضی تدریس میکنه کلا دست زیاد شده خیلیاشون سوادشون عم خوب تیست ولی زرنگن
دخترک_کبریت_فروش00 عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 468 خب پیانو فرق داره الان هرکسی بلند شده ربان و ریاضی تدریس میکنه کلا دست زیاد شده خیلیاشون سوادشون عم ... باید یه مدت وقت بذاری دوره ضبط کنیمن به خاطر علاقم به زبان الان دارم TTCمیگیرم که تدریس کنم 🍓