2789
عنوان

بدون دعوت میخوام برم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 88 پست
ببین تو دعوتی هیچکس از یاد نمیرهچون لیست میشه چند بار هم لیست رو بالا پایین و اصلاح میکننمخصوصاً که ...

ولی زشته بین بچه ها فرق بزاری داداشام باشن و من نباشم. من تلاش میکنم بچمو با مادرم بفرستم حداقل ولی میدونم بدون من نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😕از عمد دعوت نکرده دیگ شایدم فکر کرده مجردی و به ندرت مادرت بگه کافیه تورم میبرن

نه میدپنه متاهلم هر چند ماه میرم طلافروشیش پیشش طلارقسطی هم برمیدارم کامل میشناسه

مگه از شما کارت ورود نمیگیرن؟توی شهر ما لحظه وردر به تالار کارت ورود میگیرن مهمون بی کارت رو راه نمیدن ابروتون میره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه میدپنه متاهلم هر چند ماه میرم طلافروشیش پیشش طلارقسطی هم برمیدارم کامل میشناسه

هرچی بیشتر میگی بیشتر میفهمم عمدی دعوت نکرده

هم شما رو میشناخته

هم میدونسته متاهلی

هم خواهر برادرت رو دعوت کرده

هم زندایی سابقت رو دعوت کرده

بالای هزار نفر مهمون داره و...

این کارش به نظرم حتی جنبه توهین داره

اگر واقعا خیلی دلت عروسی میخواد برو کادوی جداگانه هم بده ولی دیگه مغازش نرو و باهاش خرید و فروش نکن چون علنی بهت توهین کرده

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

استارتر شما که نظرت به رفتنه چرا تاپیک زدی دیگه؟؟؟

نه یادشون نرفته، اگه میخواستند کارت میدادند، به خصوص اینکه اگر تک دختر باشی و خواهر نداشته باشی.

خیلیییییی زشته بری ولی خوب خودت گویا دوست داری بری دیگه حرفی نمیمونه

مگه از شما کارت ورود نمیگیرن؟توی شهر ما لحظه وردر به تالار کارت ورود میگیرن مهمون بی کارت رو راه نمی ...

نه بابا کارت کل فامیل دست من هست من تلفنی همه رو خبر کردم نتونستم پخشش کنم

استارتر شما که نظرت به رفتنه چرا تاپیک زدی دیگه؟؟؟نه یادشون نرفته، اگه میخواستند کارت میدادند، به خص ...

من نظرم روی نرفتن بود ولی تک دخترم . مادرم گفت من هرجا باشم تو هم هستی من که دعوتم یعنی تو هم هستی.