2789
عنوان

بدون دعوت میخوام برم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 87 پست

من بودم نمیرفتم

یا اگه خیلی دوست داری به یکی از اقوام بگو بهش بگه فلانی مثلاً تورو هم دعوت کرده یا نه خیلی دوست داره اونجا ببینه تورو

اینجوری اگه یادش رفته باشه یادش میاد

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

مجردی یا متاهل؟

اگر متاهلی و به شما کارت دعوت ندادن نرو ،خودتو سبک نکن

یه شب عروسی ارزش نداره خودتو کوچیک کنی ،تازه گفتی که فامیل دوره و رفتن به اون عروسی زیادم مهم نیست

میدونم دلت عروسی و بزن و برقص میخواد اما تصور کن وقتی رفتی بگن این که دعوت نبود ،چرا اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دعوت میکرد باز شوهرم نمیومد کلا شوهرم عروسی نمیره از طرفی هم نمیخوام زنداداشام بفهمن من دعوت نیس ...

فکر نمبکنم تو این جمعیتی که دعوت کرده اصلا بفهمن اومدی و دعوت بودی یا نه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

قدم اول بپذیر که سهوی نبوده و از قلم نیفتادی. بعدش هرجور تصمیم خودته . ولی باور کن اگه یه عروسی غریبه رندوم بدون دعوت بری و حتی اون وسطا بیرونتم بکنن بازم به مراتب بهتره از اینکه اشنا دعوتت نکنه و پاشی بری. چون داداشاتم دعوت کردن محاله یادشون رفته باشه تورو.

فکر نمبکنم تو این جمعیتی که دعوت کرده اصلا بفهمن اومدی و دعوت بودی یا نه

منم همین فکر میکنم هرکسی که یکبار هم دیده دعوت کردن تمون نوه و نتیچه های عموی پدر بزگ داماد دعوت کردن

برو حالا کی حواسش به تو هس

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

استارتر صبح با سروصدا چشمامو باز کردم اما موندم تو اتاق
دیدم مردی که مثلا بابامه داره به برادر 17 سالم میگه خدا لعنتتون کنه خدا بچه هایی مثل شمارو به ادم نده من دیگه واسم زنم و خودم و خواهر کوچیکمون خوراکی و غذا فراهم میکنم شما دوتام خودتون بخرید بخورید
چرا
چون برادرم صبح گفته من دیگه این سرکار نمیرم و با جای دیگه حرف زدم برم اونجا
منم که 24 سالمه معلمم و سرکار میرم از هشت صبح تا نه شب گاهی هم ده من خیلی وقته هیچ پولی ازشون نمیگیرم
راستش صورتم خیس خالی شد نمیدونستم انقد دیگه اضافه ایم ما دوتا 🙂

اتفاقا بنظر من ممکنه یادش رفته باشه چون ادم انقدر درگیر کار و باره فکرش بهمه نمیرسه بعدم جای خانواده ...

ببین تو دعوتی هیچکس از یاد نمیره

چون لیست میشه چند بار هم لیست رو بالا پایین و اصلاح میکنن

مخصوصاً که اگر یه دوست یا خانواده کلا از یاد رفته بود باز میشد بگی. از یاد رفته اینجا همه رو گفتن جز استارتر

ولی اگر خیلی دلش میخواد میتونه بره تو عروسی و مجلس که کسی رو بیرون نمیکنن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

قدم اول بپذیر که سهوی نبوده و از قلم نیفتادی. بعدش هرجور تصمیم خودته . ولی باور کن اگه یه عروسی غریب ...

من نمیدونم چه کنم ما خودمون عروسی داذاشم به خاطر وضعیت مالی خیلیا رو دعوت نکردیم ولی خودشون اومدن گفتن غذا بگیزید ما کادو بیشتر میدیم. اصلا ناراحت نشدیم هرکسی بدون دعوت اومد

من نمیدونم چه کنم ما خودمون عروسی داذاشم به خاطر وضعیت مالی خیلیا رو دعوت نکردیم ولی خودشون اومدن گف ...

اخه گفتی طرف طلافروشه و از لحاظ مالی گیر این مسائل نیست. وگرنه اونکه همه الان واقعا درک میکنن اگه برای مسئله مالی باشه

اخه گفتی طرف طلافروشه و از لحاظ مالی گیر این مسائل نیست. وگرنه اونکه همه الان واقعا درک میکنن اگه بر ...

بیش از هزار نفر دعوتی داره طرف من رو فقط پدر داماد میشناسه. اینم بگم حتی زندایی سابقم رو هم دعوت کرده کلا من هرکس میبینم دعوت هست