2789
عنوان

بدون دعوت میخوام برم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 86 پست
ازدواج کردم خودم میخوام با مامانم برم داداشامو دعوت کردن ولی من نه

خب پس یادش نرفته

سمت ما معمولا فامیل دور دیگه دختری که ازدواج کرده رو دعوت نمیکنن فقط پسرها رو میگن من باشم نمیرم

من باشم کلا نمیرماما اصرارداری بریاول برو مغازه یکم بحث پیش بکش تا شاید دعوتت کنه و بگ بیااینک بچت ب ...

چرا بچه تنها بره افتضاحه؟؟؟ با مادرم میره دیکه داداش مجردم و بابام نمیرن مامانم گفت تو و بچت جاش بیاین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم نرو خودتو سبک نکن

به زنداداشات بگو دعوتم کردن ولی شرایطش نداشتم برم

اگه هم میخوای بری ببینی عروس چقدر طلا انداخته مطمئن باش همیشه بستگان طلا فروش ها طلاهای ظریف و سبک میندازن

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

خب پس یادش نرفته سمت ما معمولا فامیل دور دیگه دختری که ازدواج کرده رو دعوت نمیکنن فقط پسرها رو میگن ...

همه دختر خاله و دختداییام حتی اونایی که شهر دور هستن دعوت کرده حتی عروس های دختر خالم

چرا بچه تنها بره افتضاحه؟؟؟ با مادرم میره دیکه داداش مجردم و بابام نمیرن مامانم گفت تو و بچت جاش بیا ...

چون هر کی از دور ببینه ی فکر مضخرفی میکنه

میگ بچش فرستاده ک خوش بگذرونه ولی خودش نیومده کادو نده (حالا تو بدی هم بیا و ثابت کن)

بعد اگر ی تکون ریزی بخوره میگن مادرش نیست ک همه کاسه کوزه هارو سر بچه شما میشکونن

ولی خودت بری بالا سرش باشی بهتره تا مادرتون

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

به نظرم منم نری بهتره اسی

برای منم پیش اومده عروسی یکی از اقوام دور فقط برای پدر و مادرم کارت فرستادن بودن و قشنگ قید کردن پذیرای فرزندان شما نیستیم

هر چند بالای 20 سالمه و احتمالا منظور طرف بچه های کوچیک بودن ولی دیگه نرفتم و راضیم از تصمیمم

چون هر کی از دور ببینه ی فکر مضخرفی میکنه میگ بچش فرستاده ک خوش بگذرونه ولی خودش نیومده کادو نده (حا ...

اگر با مامانم باشه مامانم حواسش هست بعد کسی هم بپرسه مادرم میگه بچه خونمون بوده اوردمش. چون بچم همیشه خونه مادرم میمونه .

راستش اره خیلی معذبم. من بچم دیروز فهمید عروسی هست کلی ذوق کرد بچه رو که با مادرم میفرستم ولی خودم ن ...

بگو دعوت کردن مریضم نمیتونم بیام

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.