2789
عنوان

یکی داره عروسمون میشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 66 پست
آخ تک عروسا خیلی به فکر اینن جاشون سفت تر بش مادر و پدرام ک بی جنبه یکم محبت از عروسا ببینن...

نه اتفاقا منم تک عروسم شوهرم یه دونه پسره برام مهم نیست ک خانواده همسرم دوسم ندارن ب درک اسفل السافلین والا حالا بیام غصه اینم بخورم ب جهنم ک دوسم ندارن مهم اینکه ادم شوهرش دوسش داشته باشه 😁😁

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط من مشکل داشتم که هر چقدر محبت کردم و احترام گذاشتم آخر سر پشت دخترشونو گرفتن که برگشت بهم گفت کا ...

وای 😬 عزیزم امیدوارم تو زندگی خودت و شوهرت همه چی عالی پیش بره و بهترینا نصیبت شه

فقط من مشکل داشتم که هر چقدر محبت کردم و احترام گذاشتم آخر سر پشت دخترشونو گرفتن که برگشت بهم گفت کا ...

من چون برادرم یک بار جدا شده بود خانوادم خیلی پشت عروسمون بودن که یک وقت دوباره ازدواجش به شکست نخوره

چرا مگه چطوره که به دلت ننشسته ؟

ببین کلا دیدی بعضی آدمارو حس میکنی صافن و زلال و رو بازی میکنن بعضیام حس میکنی دو رو هستن و فیلم بازی میکنن، من حس دسته ی دوم رو از این خانوم گرفتم. نمیدونم چرا

چون چند بار رفتین خاستگاری و نشده میگم این دختره میشه واسه اینکه ازش وایب خوبی نگرفتی

ینی از هر کی خواهر داماد وایب خوبی نگیره اون میشه عروس؟! بعد من داداشم تا حالا با 7،8 نفری اشنا شده منم از دو سه نفرشون تا حالا وایب خوبی نگرفته بودم و تا لحظه ی آخرم هیچی نگفتم که رو تصمیم داداشم اثری نذاره و خودش تصمیم بگیره..نمیگم حالا اینو چون من دوس ندارم نباید بشه عروسمون من میگم هر چی خیره براشون پیش بیاد بالاخره تهش خودشون دو نفر اولویتن، اما منظورم این بود هنوز عروسمون نیست ولی اگرم باشه من باهاش رفتار بدی نمیکنم فقط شاید نتونم خیلی صمیمی بشم.