2789
عنوان

یکی داره عروسمون میشه که

613 بازدید | 67 پست

من به هیچچچچ عنوان ازش خوشم نمیاد اصلااااا

کلا یه دونه داداشم دارم دلم میخواست یکی زنش بشه که

بتونم باهاش دوست باشم مثه خواهرم باشه..اما حالا داداشم داره با یکی آشنا میشه که تو این چند جلسه آشنایی اصلا ازش خوشم نیومده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه زنداداش خواهر میشه ، نه خواهرشوهر

الکی خودتو گول نزن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه زنداداش خواهر میشه ، نه خواهرشوهر الکی خودتو گول نزن

خب باشه ولی مثلا با بعضیای دیگه که اشنا میشد من اونارو خیلی بیشتر دوسشون داشتم ینی واقعا ازشون خوشم میومد خیلی خوب میتونستم باهاشون ارتباط بگیرم

خب باشه ولی مثلا با بعضیای دیگه که اشنا میشد من اونارو خیلی بیشتر دوسشون داشتم ینی واقعا ازشون خوشم ...

موضوع اینه که قراره برادرت خوشش بیاد و باهاش زندگی کنه

نه بقیه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

با زن داداش کلا نمیشه رفیق شد

اصلا رفاقت هیچ.. من خودمم بعدا عروس میشم و انتظار اینو ندارم ولی حداقل اشنایی های قبلی داداشمو ترجیح میدادم بعضیاشونو واقعا میپسندیدم اما اینو نه

موضوع اینه که قراره برادرت خوشش بیاد و باهاش زندگی کنهنه بقیه

عزیزم به نظرم خانواده خیلی تو ازدواج مهمه.. حداقل هفته ای دوبار رفت و آمد داریم اگه کسی باشه آدم خوشش بیاد یا نیاد خیلی مهمه به نظرم. مثلا من اگه خوشم میومد شاید دلم میخواست با عروسمون بیشتر رفت و آمد کنیم بیرون بریم حالا عین خواهر و رفیق نه اما خب بیشتر، ولی الان دیگه صرفا حکم یه نفری و داره که یه سلام احوالپرسی ساده کنیم.