آخ تک عروسا خیلی به فکر اینن جاشون سفت تر بش مادر و پدرام ک بی جنبه یکم محبت از عروسا ببینن...
نه اتفاقا منم تک عروسم شوهرم یه دونه پسره برام مهم نیست ک خانواده همسرم دوسم ندارن ب درک اسفل السافلین والا حالا بیام غصه اینم بخورم ب جهنم ک دوسم ندارن مهم اینکه ادم شوهرش دوسش داشته باشه 😁😁
خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین کلا دیدی بعضی آدمارو حس میکنی صافن و زلال و رو بازی میکنن بعضیام حس میکنی دو رو هستن و فیلم بازی میکنن، من حس دسته ی دوم رو از این خانوم گرفتم. نمیدونم چرا
چون چند بار رفتین خاستگاری و نشده میگم این دختره میشه واسه اینکه ازش وایب خوبی نگرفتی
ینی از هر کی خواهر داماد وایب خوبی نگیره اون میشه عروس؟! بعد من داداشم تا حالا با 7،8 نفری اشنا شده منم از دو سه نفرشون تا حالا وایب خوبی نگرفته بودم و تا لحظه ی آخرم هیچی نگفتم که رو تصمیم داداشم اثری نذاره و خودش تصمیم بگیره..نمیگم حالا اینو چون من دوس ندارم نباید بشه عروسمون من میگم هر چی خیره براشون پیش بیاد بالاخره تهش خودشون دو نفر اولویتن، اما منظورم این بود هنوز عروسمون نیست ولی اگرم باشه من باهاش رفتار بدی نمیکنم فقط شاید نتونم خیلی صمیمی بشم.