2789
عنوان

یکی داره عروسمون میشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 67 پست
خب باشه ولی مثلا با بعضیای دیگه که اشنا میشد من اونارو خیلی بیشتر دوسشون داشتم ینی واقعا ازشون خوشم ...

خواهرشوهر و مادرشوهر منم از همون اول از من خوششون نمیومد الان ۴سال میگذره هنوزم ک هنوزه از من خوششون نمیاد ولی من حس بدی بهشون ندارم همیشه هم باهاشون مهربونم ولی کلا از من خوششون نمیاد چون شوهرم منو پسندید اینا میخواستن یکی رو انتخاب کنن ک ب انتخاب خودشون باشه خلاصه خواستم بگم تا بوده همین بوده همه چیز همیشه اون جور ک تو میخوای پیش نمیره سعی کن سخت نگیری زندگی همینجوری خودش سخت هست تو دیگه سخت ترش نکن بجای اینکه اینجوری راجع ب زن داداشت بگی برای داداشتو و زن داداشت آرزوی خوشبختی کن و کمک کن باهم خوشبخت باشن ک فردا یه خواهرشوهر خوبم نصیب خودت بشه والا من ک انقدر خواهرشوهرومادرشوهرم اذیتم میکنن همش فقط تو دلم بخدا میگم انشالله یه خواهرشوهرومادرشوهر عین خودشون نصیب همین خواهرشوهرم بشه تا یه کم حال منو درک کنه همین کاری هم ب کارشون ندارم همیشه هم باهاشون مهربونم و اصلا هم رفتارای بی دلیلشون درک نمیکنم

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم به نظرم خانواده خیلی تو ازدواج مهمه.. حداقل هفته ای دوبار رفت و آمد داریم اگه کسی باشه آدم خوش ...

حالا از من که خوششون میامد چیشد مثلا

یکیشون بی دلیل جواب سلاممو نمیداد و حتی دعوت میکرد زنگ میزد داداشش به اون میگفت ( تاکید میکنم بی دلیل)

یکیشون تو روم نگاه کرد سر مسئله ی بی اهمیت و مسخره ای که هیچ ربطی بهش نداشت برگشت تو چشمام زل زد گفت کاش جلوی برادرمو ( برادر شوهر من) کسی نمیگرفت تا میامد باباتو میکشت کاش باباتو میکشت .

خواهرشوهر و مادرشوهر منم از همون اول از من خوششون نمیومد الان ۴سال میگذره هنوزم ک هنوزه از من خوششون ...

آخی عزیزم..منم هرگز قصد ندارم باهاشون رفتار بدی کنم البته هنوزم عروسمون نشده اینا فعلا دارن رفت و آمد میکنن واسه آشنایی اما هر چی ام بشه من کلا هرگز آدمی نیستم کسیو اذیت کنم. شاید ولی واقعا باهاشون نتونم خیلی صمیمی بشم ولی هیچوقتم نخواستم داداشم به انتخاب ما زن بگیره. فقط یه درد دل بود که خواستم بگم همیشه دلم میخواست چون یه داداش دارم عروس اون جوری که تو ذهنم بود گیرمون بیاد که تهشم میگم امیدوارم هر چی خواست خداس و خیره برای همه باشه

جای من چرا چه ربطی به جای من داره من کلا خودم مستقل زندگی میکنم و ارتباط خاصی با اینا ندارم فقط یه چ ...

آخ تک عروسا خیلی به فکر اینن جاشون سفت تر بش مادر و پدرام ک بی جنبه یکم محبت از عروسا ببینن...

فردا میره یکیو میگیره ولی یهو کنارش حس خوشبختی نمیکنه هم خودتو هم اون داداشت هم خانوادت داغون میشین ...

من اصلا دخالتی نمیکنم فقط درد دل کردم امیدوارم برای همه هر چی خیره پیش بیاد

آخ تک عروسا خیلی به فکر اینن جاشون سفت تر بش مادر و پدرام ک بی جنبه یکم محبت از عروسا ببینن...

عههه 😁 حالا خودت عروسی عشقم یا خواهر شوهر، تجربه ی کدومشو داشتی

به عنوان یه تک عروس تکذیب میکنم

جام پیش بقیه سفت باشه یا شل هیچ تاثیری تو زندگیم نداره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آخی عزیزم..منم هرگز قصد ندارم باهاشون رفتار بدی کنم البته هنوزم عروسمون نشده اینا فعلا دارن رفت و آم ...

همون اتفاقا شوهرمنم یه دونه پسره

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

فقط من مشکل داشتم که هر چقدر محبت کردم و احترام گذاشتم آخر سر پشت دخترشونو گرفتن که برگشت بهم گفت کاش داداشم باباتو میکشت البته ازین گوهخوری دخترشون خبر ندارن چون هیچی نگفتمشون اونم مطمئنن نگفته از گند کاریش😄 فقط میفهمن که باهاش قهر کردم .