2789
عنوان

زن هایی که جزئیات رابطشونو میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وايي خيلي بدم مياد. خيلي زشته.اصلا رابطه زناشويي خودش يك رازه بين اين دو نفر. فقط يه زن يا يه مرد بي ...

اصلا تو بگی بعدش چی

اگه از زندگیت به مردم بگی فقط باعث میشه دخالتشون بدی تو زندگیت اصلا چطور روشون میشههه

نمیدونم ولی حس میکنم این موضوعواسه خانوما اینطور نیستواسه اقاین اینطوره ک رابطشون رو به کسی نمیگنجون ...

سلام بهمگی...نه خااانووووم...من تو اسنپ بودم بلانسبت همه امون رانندهه بیشعور بی شخصیت داشت تلفنی به یکی که بش زنگ زده بودمیگف از زنش که دوساله نخوابیده باهاش!!یهو من گفتم آقا شعورت کجاس مرتیکه؟؟؟!!!غیرت ک نداری، حداقل رعایت حال مسافرتو کن...بعدشم هنو کلی راه مونده پیاده شدم!!کلی هم میحرفیداون یارو اون ورخط!!حالا اون چی میگف من نمیدونم!!

یکی مثل اونا

یکی هم مثل من

تو دهنم چسب ریختن انگار

اعتقاد دارم کلا هیچی به کسی نباید بگی 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیدونم ولی حس میکنم این موضوعواسه خانوما اینطور نیستواسه اقاین اینطوره ک رابطشون رو به کسی نمیگنجون ...

خب خانم غیرتی ام هست

چرا باید من برم به یه زن بگم نقطه ضعف شوهر من موقعه رابطه کجاست که جدا از اینکه تصور میکنه بعدا ممکنه ازش استفاده میکنه

مردا ام بعضیاشون میگن