2789
عنوان

زن هایی که جزئیات رابطشونو میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 51 پست
فازم که مشخصه واقعأ!!متوجه نیسین دارین واکاوی یه کارمزخرفو تو یه سایتی که کلش پربچه اس میکنید؟؟!! ح ...

من فقط خیلی محترمانه سوالمو میپرسم

داداش من۱۰ سالشه ببشتر از منبلده الان سوال من فقط باید منحرفی مردم شده؟

برو خدا روزیتو جای دیگه بده

کامنتتو نبینم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا چیا میگفتن؟من شنیدم راجب بدن خودشونم میگن:/

من چيزي نشنيدم. ولي اون طرف ميگفت مثلا نوع رابطه جنسيشون رو تعريف ميكرده. نوع عشق بازيشون و اينا.

كلا همه چي.

نميدونم چرا تعريف ميكرد. كلا مدلش يه حوري بود. خيلي راحت بود. مثلا اگه استخر اينا ميرفتيم يه جوري ميشد. خيلي زيادي راحت بود.

كلا يه مدل خاصي بود طفلي

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

[QUOTE=414803068]من فقط خیلی محترمانه سوالمو میپرسم داداش من۱۰ سالشه ببشتر از منبلده الان سوال من فقط باید منحرفی م ...[/QUO

لطف میکنیدواقعآ که محترمانه میپرسین اونم کنحه مزخرفیات یه عده ارو!! الان داداش ۱۰ساله اتون که بقول شما بلدکاره شاهکاره؟؟!!!کامنتمو گذاشتم دیگه دیدید خداروشکر....بیشترشم لزومی نمیبینم بزارم!!! شمام مشغول تحقیقاتون بشیدعزیزم...بای.

ی چیزی هس ب اسم حریم شخصی، صمیمی ترین کست فقط میتونه همسرت باشه، ن مادر ن دوست

همسر همه مثل هم نیستنا خیلی ها خاله زنکن خبر میبرن به اینو اون ...تنها همدم ادم فقطططططططط مااادررررررررررررررررررررره