2789
😅من خیلی خوشحال میشم کلا به یادگاری و دکور و این چیزا علاقه ندارم به نظرم خونه رو شلوغ میکننبهترین ...

دیدگاه جالبیه

شما بچه دارید؟

آخه بچه و یادگاریاش یه چیز دیگه س

دیدگاه جالبیهشما بچه دارید؟آخه بچه و یادگاریاش یه چیز دیگه س

نه عزیزم مجردم ولی این اخلاقم بخاطر سبک زندگیمه که طرفدار مینیمالیسم هستم

فکر نکنی از بچها بدم میادا من عاشق بچه هام حتی عاشق اسباب بازی ام و مثلا اسباب بازی های دوران بچگیمو دارم ولی از وقتی تو این راه اومدم حتی از بعضی اسباب بازی هام گذشتم از چیزایی که دوست داشتم و برام کارایی نداشت گذشتم و اونا رسیدن به دست نیازمندا و اون حس خوبش بهم برگشته

سر همین چیزا من مطمئنم اگه روزی بچه دار بشم اصلا سمت اینجور وسایل نمیرم 😁نهایت یدونه عکس ماهانه ازش بگیرم و نگه دارم

این وسایل و مادیات فقط باعث مشغولی ذهن میشن

الان شما چند روزه ناراحتی ؟ با این حالت تونستی خود فرزندت رو شاد کنی؟ ببین پس زمان حال مهمه♥️

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم مجردم ولی این اخلاقم بخاطر سبک زندگیمه که طرفدار مینیمالیسم هستمفکر نکنی از بچها بدم میادا ...

درست میگی من خیلی وقته درگیرم

الان از غصه خوابم نمیبره

درست میگی من خیلی وقته درگیرمالان از غصه خوابم نمیبره

باید دیدگاهتو عوض کنی ببینی اولویت های زندگی چیه برای اونا وقت بذاری

امیدوارم حرفام برات مفید باشه و دلت شاد بشه ♥️

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من دارو میخورمولی فقط کنترل میکنههیچوقت عادی نمیشمیه سوال دارم ببخش وقتت میگیرم یعنی بعد یک روز فرام ...

سلام عزیزم

من درکتون میکنم که به خاطر موضوع وسواس ، ممکنه بیش از حد معمول برای اون یادگاری ناراحت باشید

اما یک نکته ای رو بهتون بگم ، فرزند شما مراحل زیادی رو پیش رو داره که تمام اون مراحل پر از خاطره خواهد بود و میتونید اون خاطره ها رو ثبت کنید .

استند یک مقدار اسیب دید اما کلی یادگاری دیگه میتونید از فرزندتون در سن های مختلف ثبت کنید

مثلا فرض کنید فرزند تون در درس هاش بسیار موفق بشه و رشته ی خوبی در دانشگاه قبول بشه . میتونید از اولین روز دانشگاهش عکس های یادگاری ثبت کنید . دیگه ۱۷،۱۸ سال دیگه در اولین روز دانشگاهش اصلا به این که در کودکی یک یادگاری استند دست داشت فکر نمیکنید و براتون اهمیت نداره .

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

میگم فدای سر بچم و قضا بلا بوده

یکی دو روز نهایت ناراحتم و تمام

بچت مهمه که سالم و سلامته اشیا دائمی نیستن

از بچگیش یه چندتا وسیله داشته باشی واسه یادگاری کافیه

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼این نیز نهم بر سر غم های دگر.....

سلام عزیزممن درکتون میکنم که به خاطر موضوع وسواس ، ممکنه بیش از حد معمول برای اون یادگاری ناراحت باش ...

ممنونم عزیزم

التماس دعا دارم

خیلی وسواس اذیتم میکنه

گاهی نمیفهمم کدوم واکنشم طبیعیه و کدوم نیست

ممنونم که وقت گذاشتی

الهی همیشه خوشبخت باشی

میگم فدای سر بچم و قضا بلا بودهیکی دو روز نهایت ناراحتم و تمامبچت مهمه که سالم و سلامته اشیا دائمی ن ...

ببخش میپرسم

مثلا با خودتون نمیگید

حالت دست و پاش بود و جبران نمیشه و جایگزین نداره و ..

ببخش میپرسممثلا با خودتون نمیگیدحالت دست و پاش بود و جبران نمیشه و جایگزین نداره و ..

بهترین راه درمان وسواس اهمیت ندادن به اون موضوعه

هرچی بیشتر بشینی اینا رو بگی موضوع بیشتر کش میاد

ببخش میپرسممثلا با خودتون نمیگیدحالت دست و پاش بود و جبران نمیشه و جایگزین نداره و ..

من خودم وسواس دارم

چهارماه پیش یه خواستگار رد کردم هنوزم گاهی میشینم فکر میکنم اشتباه کردم

نمیتونم کلا فکر نکنم ولی سهی میکنم دفعات فکر کردنم رو حداقل کن کنم

ممنونم عزیزمالتماس دعا دارمخیلی وسواس اذیتم میکنهگاهی نمیفهمم کدوم واکنشم طبیعیه و کدوم نیستممنونم ک ...

خواهش میکنم عزیزم

سلامت باشید

چشم در دعا حتما به یادتون هستم

سعی کنید به افکار منفی تون پر و بال ندید و اونها رو نادیده بگیرید

به افکار منفی تون بگید من اهمیتی برای تو قائل نیستم و بهت فکر نمیکنم چون مهم نیستی

به خودتون بگید من الان باید در کنار فرزند عزیزم لحظات شادی رو سپری کنم ، مهم وجود و حضور فرزندم هست نه یک خاطره از گذشته . حالا عکس یادگیری از دستش یک مقدار اسیب دیده باشه ، مهم دستای ناز فرزندم هست که سالم هست .

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

من خودم وسواس دارمچهارماه پیش یه خواستگار رد کردم هنوزم گاهی میشینم فکر میکنم اشتباه کردمنمیتونم کلا ...

شما هموسواس دارید

پس درک میکنید چقدر سخته

امیدوارم حالت عالی بشه عزیزم