2789
عنوان

شوهرم همش بهم تهمت میزنه خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 66 پست
راستش منم دوست بودیم خیلی دوستش داشتم حتی عقد کردیم حتی عروسی کردیم حتی تا 1سال پیش طاقت قهر و ناراح ...

ببین هم بچه هم اینکه همش تو همه چی تو پیش قدم شدی باعث شده از رابطه خسته بشی حق داری .کارها رو تقسیم کن باهاش و تو به فرصت که هر دو حالتون خوبه باهاش صحبت کن .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حالا دیگه تحویلش نگیرم هان ؟؟

سرسنگین باش اما دیگه نرو سمتش برای آشتی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا تو که انقد بلدی قضاوت کن من کار بدی کردم حرف بدی زدم؟

نه .نزدی .اما خب تو دید مرد برخوردنده س که چرا من نباید ظهر برو حموم یعنی تمیز کردن حموم و دستشویی به من اولویته

مرداد جزیی نگر نیستن کلی نگرن .مثل ما نیستن چیزی رو صد بار حلاجی کنن تو ذهنشون .

ببین هم بچه هم اینکه همش تو همه چی تو پیش قدم شدی باعث شده از رابطه خسته بشی حق داری .کارها رو تقسیم ...

خواهر انقد صحبت کردیم 4روز خوبه دوباره عین قبل

همش ازم ایراد میگیره همش میگه اخلاقت اینطوریه اونطوریه

توقع داره همش با خانوادش باشم همش پیش اونا باشیم منم تعادل و دوست دارم یه بار برنامه نمیریزه من و بچه ارو یه سفر ببره همش منتظره دیگران بگن بیان یه سمتی بریم 3روز دیگه تولدمه خیلی وقته مسافرت نرفتیم توقع داشتم بگه این روزا کارم کمه یه برنامه بچینیم بریم سفر و بیایم 3تایی اصلا حرفمونم نتیجه نداره دلم واسه دخترم میسوزه فقط

شکاک نبوده ولی حساس بوده خیلی مثلا اسمشو میذارن غیرت ولی قبلا هم چندباری تهمت شنیدم

غیرت که این نیست . این حسودیه نه حساسیه نه غیرته . ولی کلا اگر که فکر میکنی این رفتارش رو قرار نیست درست کنه بنظرم راهتو جدا کن چون زندگیت واقعا به اتیش کشیده میشل . هم برای خودت بده هم بچت . اخه بحث یه عمره. تو به عنوان یه زن بالغ میخوای هرروز سر هرچیز کوچیکی ثابت کنی که خیانت نکردی نمیسه که

مامان بزرگم یه چوب گذاشته تو بالش هر وقتی دعوا کنن با همن میفته به جون بابابزرگم درسته زشت هس ولی امتحان کن مقابله به مثل کن از فرا زیاد برو بیرون بگو خودت کثیف مردی یا حموم میشوری یا همینجوری میمونه تا کثیف کاریت جمع کنی خودش یه مسولیتی داره براش مامان بازی در نیار واقعا میگم

۱۹سالمه و مجردم گفتم بدونی تا با حرف من پیش نری باز خودت فکر کن و تحلیل کن همین گلم🥲🙃

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

مامان بزرگم یه چوب گذاشته تو بالش هر وقتی دعوا کنن با همن میفته به جون بابابزرگم درسته زشت هس ولی ام ...

از این که انقد خودخواهه و فکر میکنه همیشه حق با اونه حتی زشت ترین حرفا رو هم میزنه و پشیمون نمیشه بدم میاد خسته شدم و انقد رفتم سمتش واسه اشتی از خودم واقعا حالم بهم میخوره ولی دوست نداره بچه ام این وسط تو دعوا ما اسیبی ببینه گاهی باورت نمیشه از خدا میخوام کاری کنه این از زندگی من و بچه ام بره بیرون چون خیلی اذیتم میکنه

راستش منم دوست بودیم خیلی دوستش داشتم حتی عقد کردیم حتی عروسی کردیم حتی تا 1سال پیش طاقت قهر و ناراح ...

چون بار عاطفی رابطه رو شما به دوش کشیدی فقط ، ازدواج درست یعنی یه رابطه دونفره که هردو تلاش کنن ، وقتی یک نفر فقط انرژی بذاره باعث میشه کم کم اول حس بدی نسبت به خودش داشته باشه که چقدر همیشه پیش قدم بوده بعد به مرور نسبت به اون آدم سرد شده و از روی عادت و وابستگی کنارش بمونه ، باید تعادل رو همیشه برقرار کرد ، نشانه دوست داشتن فقط گذشتن از خودت نیست همیشه ، الان نیاز داری به خودت بیشتر اهمیت بدی و کارایی ک دوست داری در چارچوب خانوادت انجام بده که اون حس ارزشت واسه خودت برگرده و بعدش متعادل رفتار کن مطمئن باش رفتار همسرت هم تغییر میکنه

غیرت که این نیست . این حسودیه نه حساسیه نه غیرته . ولی کلا اگر که فکر میکنی این رفتارش رو قرار نیست ...

من ثابت نمیکنم مگه واسه کار نکرده میان ثابت کنن

من وقتی بهم تهمت میزنه اتیش میگیرم و خیلی عصبانی میشم تهمت میزنه حرف زشت میزنه بعد تو ادا هم میره منتظره من پیشقدم بشم واسه اشتی

خواهر انقد صحبت کردیم 4روز خوبه دوباره عین قبل همش ازم ایراد میگیره همش میگه اخلاقت اینطوریه اونطوری ...

خودت برنامه بچین بگو من قیمت فلان متل رو گرفتم بریم فلان روستا قشنگه .دلم مسافرت ۳تایی میخواد

عزیزم چقدر درکت میکنم من بیست سال زندگی دارم تحمل میکنم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی اغلب مردای شکاک بهتر نمیشن و واقعا تحملشون سخته و عجیبه که اغلب هم وابسته به مادرشون هستن

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت
درسته ولی دلیل نمیشه بهم تهمت بزنه

آره

چون بار عاطفی رابطه رو شما به دوش کشیدی فقط ، ازدواج درست یعنی یه رابطه دونفره که هردو تلاش کنن ، وق ...

من واقعا خارج از چهارچوب زندگیم کاری نمیکنم

نه خیانتی نه حتی تا حالا نگفته بهش جایی رفتم حتی قهر هم که بودیم پیام داد گفتم ولی الان بیشتر به خاطر دخترم دارم زندگی میکنم جدیدا یاد گرفتم به خودم بیشتر برسم بیشتر ارزش بدم به خودم و این موضوع اونو ناراحت میکنه اون یه زن میخواد که وقتی قهر میکنه همش بره سمتش فکر میکنه شاهزاده اس

خودت برنامه بچین بگو من قیمت فلان متل رو گرفتم بریم فلان روستا قشنگه .دلم مسافرت ۳تایی میخواد

هزار بار گفتم هزار بار برنامه ریختم همشو بهونه اورده یا گفته بعدا منم بیخیال شدم