2789

چندشب پیش اس یه خانم فروشنده رو تو گوشیم دید ادرس مغازه فرستاده بود یهو با لحن بد پرسیدم این کیه گفتم فلانی گفت چرا ایدیش اسم مرده گفتم چه میدونم زنگ بزن بپرس شماره و ادرسش هست خیلی ناراحت شدم اونشب از دستش نشسته بود تو گوشیم دونه دونه شماره هارو نگاه میکرد ببینه کیه واقعا از خودم بدم اومده بود که خیلی پاشم ولی قدرمو نمیدونه باهاش قهر کردم اومد معذرت خواهی فرداش گل خرید و تمام بعد امشب گفت نشد برم حموم فردا ظهر میام خونه برم حموم گفتم فردا میخوام حموم و دستشویی رو بشورم چون سر مو درست کردن خیلی کثیف میکنه منم واقعا خسته میشم برگشته میگه یعنی چی این حرف بدم میاد از این حرف گفتم چون خسته میشم میگه نشور بعدا بشور بعد برگشته میگه چرا ظهرا میام خونه ناراحت میشی تو حرفش قشنگ یه ذهنیت بد پشتشه که اینطوری میگه منم قاطی کردم واقعا اعصابم خورد شده از این همه شک و تهمت گفتم خجالت بکش انقد تهمت نزن واقعا واست متاسفام دیگه دعوامون بالا گرفت گفتم شک داری میتونی زندگی نکنی گفت اره بهت شک دارم رفتارات شک بر انگیزه خیلی دلم گرفت واقعا ازش بدم اومد هیچ کاری نمیکنم باید این حرفارو بشنوم سر چی سر اینکه گفتم حموم و دستشویی رو میشورم نیا برو کثیف کن به نظرتون چطوری رفتار کنم از فردا ؟

یه دختر 2ساله هم دارم دوست ندارم دعوا کنم دیگه بچه ام میترسه

گفت شک داری بگو بفرما برو پرینت بگیر .اگر چیزی پیدا کرد یا بسم الله اگر نه در دهنتو گل میگیری تا ابد

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفت شک داری بگو بفرما برو پرینت بگیر .اگر چیزی پیدا کرد یا بسم الله اگر نه در دهنتو گل میگیری تا ابد

گفتم هروقت چیزی پیدا کردی بیا زر بزن در غیر این صورت به سلامت من با ادم شکاک نمیتونم زندگی کنم

گفتم هروقت چیزی پیدا کردی بیا زر بزن در غیر این صورت به سلامت من با ادم شکاک نمیتونم زندگی کنم

خوب کردی گفتی .بازم رفت رو منبر .حتما بزرگتر هارو خبر کن تا دیگه زبونش کوتاه بشه .برای من چند سالی شوهرم عذاب میداد و هی تهدید میکرد الان به بابات میگم فلان و بهنام که چی من قبل شوهره با یکی از همکاران در حد ۳ماه دوست بودم .دوست قرمساقش که دعا نویسه تو مغز این خونده بود که زنت با طرف خوابیده و هنوز ارتباط داره 😡😡😡🤬🤬 دیگه یه بار باز گفت و گفت الان زنگ میزنم بیاد با هم بریم جلوی خونه ی طرف..منم همون لحظه بدون فوت وقت .رنگ زدم بابام گفتم بیا اینجا کارت دارم.باباممم اومد سیر تا پیاز ماجرا رو بهش گفتم و گفتم که تهدیدم میکنه .بابام بهش گفت هر چی بوده قبل تو بوده غلط میکنی به دختر من از این حرفا میزنی .خودت و مادرت فلان کاره اید .بار آخرت باشه به دخترم همچین حرفی میزنی .خلاصه شستش و و پهنش کرد تا خشک بشه .دیگه آقا بار آخری بود که منو تهدید میکرد .فهمید دیگه ترس رفتنشو ندارم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

هنوزم دوسش داری؟

آره اما اون عشق آتشین سابق رو بهش ندارم .کاری کردم خودش دیگه موس موس میکنه برام

خوب کردی گفتی .بازم رفت رو منبر .حتما بزرگتر هارو خبر کن تا دیگه زبونش کوتاه بشه .برای من چند سالی ش ...

منم واقعا امشب قاطی کردم بعد تا میبینه گند زده خراب کرده میگه تو نباید اینطوری بگی یه زن مهربون میگه عزیزم فردا میخوام حموم بشورم میشه زودتر بیای بری گفتم زر نزن دلیل نمیشه من لحنم هرطور بوده تو تهمت بزنی بگی چرا ظهرا دوست نداری بیام خونه چرا ناراحت میشی بگی شک دارم بگی رفتارات شک برانگیزه هرچی دلش خواست گفت

واقعا نمیدونم چرا مردا لیاقت اینو ندارن که بالا ببریمشون

نه تنها مردا که هیچ بنی بشری رو نباید صدت رو براش بگذاری چون آنقدر دیگه هوا برش می داره و باد به غبغب میندازه و باد میکنه که فکر میکنه تو براش کمی .از سرت هم زیادهه و باید بزاری رو سرت حلوا حلوا کنی .من صدم رو براش گذاشتم .اما دیدم نه .فایده ندارع بدهکارم شدیم .الان اون دنبال من راه میافته تا راضیم کنه

آره اما اون عشق آتشین سابق رو بهش ندارم .کاری کردم خودش دیگه موس موس میکنه برام

راستش منم دوست بودیم خیلی دوستش داشتم حتی عقد کردیم حتی عروسی کردیم حتی تا 1سال پیش طاقت قهر و ناراحتی شو نداشتم همش من پیش قدم میشدم همش من التماس میکردم همش دوست داشتم شبا زودتر بیاد خونه ولی الان خیلی سرد شدم بهش جوری که اون بیرون میخوابه من و دخترم تو اتاق حتی راستش زود میاد خونه حوصله اشو ندارم نه این که دارم کاری میکنم نه اصلا ولی زیاد بودنش تو خونه اذیتم میکنه نمیدونم چرا اینطوری شدم

منم واقعا امشب قاطی کردم بعد تا میبینه گند زده خراب کرده میگه تو نباید اینطوری بگی یه زن مهربون میگه ...

آره حق داری والله خوب قاطی کردی سرش .

نه تنها مردا که هیچ بنی بشری رو نباید صدت رو براش بگذاری چون آنقدر دیگه هوا برش می داره و باد به غبغ ...

حالا تو که انقد بلدی قضاوت کن من کار بدی کردم حرف بدی زدم؟