2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 111 پست
من واقعا تو بحث ها سعی میکنم به طرف فحش ندم ولی برداشت اولش کلی توهین کرد بعد دیگه متناسب با شخصیتش ...

دقیقا

همون اول خودشو انداخته وسط عر عر میکنه

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

داره به روان شناسی و روان پزشکی توهین میکنه د آخه تو انگشت کوچیکه اونا هم نمیشی میگی : معلومه به درم ...

بهش گفتم انسانی فقط حفظ کردن نیست والا تحلیلی و مفهومی هم زیاد داریم بهش میگم رشتم روانشناسی نیست حقوقم میگه آره دارم میبینم چقد الان خانم های اینجا حقشون رعایت میشه😐آخه لامصب چه ربطی دارهههههه

میدونی بحث سختر و راحتر نیست من دیدم یهو اومده به بچه های انسانی توهین کرده جوابشو دادم و گرنه جواب امثال این سکوته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا نباید به حرفاشون توجه ای کرد من که افتخار میکنم انسانی بودم اصلا هم از انتخابم پشیمون نیستم آدم ...

بعد من فقط یه ذره فارسی دوست ندارم اگه بیام انسانی اوکیه برا علوم فنون ؟ چجوریه؟ شعرو باید تحلیل کرد ؟

بعد کلا رشته ای هست که مثلا چطوری بگم به معلوماتت اضافه کنه که میکنه قطعا ولی یادت نره و بعدا تو جمع حرفی برا گفتن داشته باشی ؟

مثلا تو زندگی هم بدرد میخوره ؟

بعد قدرت سخنوری رو هم تقویت میکنه

کلا یکم بگو راجع بش

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

دقیقا ...بالاخره کسایی که انسانی خوندن یه جورایی دکتر روان و روح آدمان و باید بتونن ادمای رو مخ رو ت ...

آرع روانشناسی و حقوق رتبه خیلی خوبی میخواد اگر بخوای دانشگاه دولتی بری

تست ها معمولا خب از کتاب سختره خیلی باید تست کار کنی مخصوصا ادبیات تخصصی بخش آرایه و وزن و سبک شناسی اگر براش تست نزنی تو کنکور گیر میکنی یا عربی و اقتصاد و فلسفه و منطق و ریاضی هم همینطور

اما سال دهم تمرکزت رو تشریحی خوندن باشه از همون سال اول خیلی درگیر تست نشو کتاب و کامل بخون تابستون دهم به یازدهم تست کار کن منتها یادت باشه برای تست زدن هم باید کتاب و اول خوب بخونی بعد تست بزنی ممکنه برای کلاس های تست نیاز داشته باشی یه سری درس ها رو حالا بنا بر شرایط و اینکه توی اون درس امکان داره ضعیف باشی کلاس تست هم بری

آرع روانشناسی و حقوق رتبه خیلی خوبی میخواد اگر بخوای دانشگاه دولتی بریتست ها معمولا خب از کتاب سختره ...

اها مرسی

بعد مثلا کتاب خاصی هست که مطالب بالاتر از کتاب و بگه و منبع تست باشه ؟

سوالم اینه اگه تست بالاتر از حد کتابه چجوری باید آدم بعدش باشه ...

احساس میکنم سخت ترین رشته س 🥲😂 کتاباتون زیاد و حجیم هست

بعد باید ارائه ها و دانش زبانی و اینات و حفظیاتت فول باشه

بعد باید درک کنی متن و یا صرفا حفظ کنی خط به خط و آخه بعضی اوقات آدم مفهومی میخونه

بعد من فقط یه ذره فارسی دوست ندارم اگه بیام انسانی اوکیه برا علوم فنون ؟ چجوریه؟ شعرو باید تحلیل کرد ...

خیلییییی قشنگه ادبیاتش حالا ببینی علاقه مند میشی وزن شعر و تاریخ ادبیات و اینا خیلی دلنشینه

بعد اره اگر دوست هم نداشته باشی ادبیات بازم میتونی اوکی کنیش

قطعا خیلی معلوماتت رو اضافه میکنه میگم کلا دیدت رو نسبت به جامعه تغییر میده قدرت تحلیلت میره بالا از نظر صحبت کردن هم همینطور چون داری ادبیات تخصصی میخونی جامعه میخونی فلسفه میخونی به هر حال از بقیه بیشتر فهم موضوعاتت از جهان اطراف بیشتر میشه

بعد من فقط یه ذره فارسی دوست ندارم اگه بیام انسانی اوکیه برا علوم فنون ؟ چجوریه؟ شعرو باید تحلیل کرد ...

بعد میدونی درساش اصلا خشک نیست در عین حال که سنگینه ولی خوندنش طوری نیست که بگی نمیتونم متن کتاب و تحمل کنم قشنگ مشتاق میشی به خوندن بر عکس فیزیک که کلا فرمول و محاسبس و خشکه

بعد میدونی درساش اصلا خشک نیست در عین حال که سنگینه ولی خوندنش طوری نیست که بگی نمیتونم متن کتاب و ت ...

مرسی

فقط ریاضی همش آمار و احتماله ؟ چون از بقیه بخش های ریاضی خوشم میاد ولی اونی که هی نسبت این به فلان آمار فلان چقدره خوشم نمیاد

نکنه همش اینا باشه 🥲

بعد جو بچه هاش چطوره ؟

بعد میدونی درساش اصلا خشک نیست در عین حال که سنگینه ولی خوندنش طوری نیست که بگی نمیتونم متن کتاب و ت ...

بعد خدایی واقع بینانه بگو

سخت نیست برا کنکور سه تا کتاب تاریخ سه تا جغرافیا سه تا علوم و فنون

منطق

فلسفه و کلی چیز دیگه بخونی ؟

مثلا دوازدهم تاریخ دهم از یاد آدم نمیره

اها مرسی بعد مثلا کتاب خاصی هست که مطالب بالاتر از کتاب و بگه و منبع تست باشه ؟ سوالم اینه اگه تست ب ...

آره کتاب تست مهر و ماه و خیلی سبز و برای تست باید بخری قلمچی هم حتما ثبت نام کن هر دو هفته یه بار آزمون تست میدی

بالاتر از کتابه ولی تست کار کنی اوکی میشی این همه آدم هر ساله رتبه های خوبی میارن تونستن پس تو ام میتونی

خط به خط حالا نه ولی کلمات کلیدی و باید بنویسی برای کنکور مفهومی خوندن کمکت میکنه ولی برای نهایی بهتره تا جایی که میتونی حفظ کنی چون هر کلمه و نکته بارم داره

آرایه های داخل کتابو حفظ کن مثلا فلان بیت توی صفحه ۲۰ اگر یه بیتی داره معلم مشخص میکنه کنایه و ایناشو حفظ کن چون یه سری کنایه ها رو که ما نمیدونیم منظورش چیه برای تست هم توی درسنامه ایهام های معروف یا کنایه های معروف میاد بعد خود شعرو بخونی تحلیل شعرت بالا بره دیگه راحت خودت میفهمی ارایه هاش چیه در کل نترس چیزی نداره برای ترسیدن اگر دیدی حالا درسی و ضعف داری فوقش میری کلاس تست کلی پیشرفت میکنی

هر رشته ای که علاقه و تواناییش داری برو

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

بعد خدایی واقع بینانه بگو سخت نیست برا کنکور سه تا کتاب تاریخ سه تا جغرافیا سه تا علوم و فنون منطق ف ...

ببین قرار نیست تو تاریخ جغرافیا رو ۷۰ یا ۸۰ درصد بزنی که در حد ۵۰ بزنی حله یا فنون هم همینطور در حد ۵۰ یا ۶۰ یه رتبه خیلی خوب میده

سخته خوندنش ولی باید مدام دوره کنی اگه پایت قوی باشه از همون دهم خب سال دوازدهم که کنکورته با یه مرور یادت میاد حالا قبل هر آزمون قلمچی خودش اصلا بودجه بندی داره مثلا ۳ درس دهم ۳ درس یازدهم با همین بودجه بندی پیش میری خود تست مطالب و تثبیت میکنه ولی کلا تو این رشته مهم ترین نکته همین مرور کردن مداومه و قوی کردن پایه از همون اول

آره کتاب تست مهر و ماه و خیلی سبز و برای تست باید بخری قلمچی هم حتما ثبت نام کن هر دو هفته یه بار آز ...

ممنون🦋✨️

راستش رتبه اوردن تو کنکور تجربی سختترهولی کسایی که از تجربی میرن روانشناسی، راحتتر درسها رو درک میکن ...

وای😭😭 یکی میگه از انسانی بهتره روان یکی میگه از تجربی

واقعا ؟

پس اون درسایی که مربوط به فلسفه هست و تجربیا نخوندن چی ؟

اگه واقعا از تجربی بهتره بگین😭😭😭 من بالاخره باید حقیقتو بدونم تا انتخاب کنم