2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 111 پست
مرسی فقط ریاضی همش آمار و احتماله ؟ چون از بقیه بخش های ریاضی خوشم میاد ولی اونی که هی نسبت این به ف ...

جو بچه ها حقیقتش به مدرسه ربط داره من فرهنگ بودم بچه ها خیلی خوب بودن ولی دوستم دولتی بود بچه ها خیلی جالب نبودن اصلا از درس بدش اومد ،مدرسه خوب برو

ریاضیش راحته نگران نباش سریع متوجه میشی فقط ریاضی دهم سخته

کلا ریاضی انسانی هم آمار داره هم گزاره هم فاکتوریل و ... در مجموع راحته ریاضیش از این بابت نترس

وای😭😭 یکی میگه از انسانی بهتره روان یکی میگه از تجربی واقعا ؟ پس اون درسایی که مربوط به فلسفه هست ...

من یه استاد داشتم که مدرس روانشناسی بود

میگفت از بین بچههای ریاضی، تجربی و انسانی که اومده بودن، تجربیا بهتر بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای😭😭 یکی میگه از انسانی بهتره روان یکی میگه از تجربی واقعا ؟ پس اون درسایی که مربوط به فلسفه هست ...

تو روانشناسی دوس داری روانشناسی هم رشته تاپ انسانیه نه تجربی

آخه بری زیست و شیمی و کلی چیزای بی مربوط به روانشناسی بخونی که تهش پیرا پزشکی و دندون نری،بری روانشناسی ؟

بیای روان حداقل کلی درس مربوط به همین علاقت و توی دبیرستان میخونی

تو روانشناسی دوس داری روانشناسی هم رشته تاپ انسانیه نه تجربی آخه بری زیست و شیمی و کلی چیزای بی مربو ...

دقیقا یه چند نفر دیگه هم همینو گفتن ...

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

قربونت اگر خواستی انسانی بری برای عربی و فنون و جامعه میتونی رو من حساب کنی

مرسی عزیزم💫🎀

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

برو هم کتابای انسانی و دانلود کن هم تجربی ببین اصلا از کدومش خوشت میاد و برات قابل تحمله

انسانی بری رشته مشاوره فرهنگیان هم میتونی بری و مشاور مدارس بشی توی دوران دانشجویی حقوق هم داری اینجوری