2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 111 پست
منم ریدم تو صاحبت که گوشی دستت داده اره دیدم قوانین خوبتونو که نه زن ستیزه نه اسلحه رو تو رو مردمش ا ...

خوبه من پدر دارم تو پدرتم سگ هار بوده این شدی

شل مغز اسکل قوانین و وکیلا نمینویسند فقط دفاع میکنن مثلا تو دهنت سرویس شه چاقو بخوری تهش وکیل از حقت دفاع میکنه درباره آزمون وکالت و حقوق که فقط باید خفه شی گوه تو بخوری

اانتخاب با خودته عزیزم میدونم واقعا سخته اما باید انتخاب کنی من روانشناسی میخونم پیچیدس و گرایش های ...

ممنون

میگم درس های دانشگاهی تون بیشتر به انسانی میخوره اره؟ یعنی اگه از انسانی هم بیام میتونم کامل گرایش بالینی رو یاد بگیرم

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تروخدا وقتی انسانی نبودی نظر نده راجبش تاریخ انسانی به شدت سنگینه داری با تاریخ هنر مقایسه میکنی؟بعد ...

ول کن دیوونه س طرف

این خودش هم یکی از اون دیوونه هاست ....

اگه روان شناسی نباشه اینا درمان نمیشن

من اومدم در مورد تجربی انسانی نظر میخوام در مورد هنر میگه که هیچ به بقیه رشته ها توهین میکنه

به روان شناسی توهین کرد

خاک تو سرش

مثلا به قول خودش هنرمندا جامعه رو میخوان زیباییش رو به تصویر بکشن این نهایتا زشتی هاشو به تصویر بکشه با این طرز فکر و تربیتش

خیلی ها بی شعورن تو سایت

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

اره به درمان مقاومم چون ترجیح میدم وقتی مهاجرت کردم یه تراپیست واقعی حرفامو بفهمه نه یه احمق که خودش ...

خیلی احمقی

معلوم نیست تو کدوم طویله ای بزرگ شدی

من پیاما واسم بالا نمیومد وگرنه تفتو به خودتو جد و آبادت زود تر بر می گردوندن

د آخه احمق من گفتم در مورد انسانی و تجربی نظر میخوام تو اومدی مثل الاغ وسط بحث کسی به تو و هنرت کاری نداره و تو به رشته ها و شغل ها توهین کردی خدا کنه زود تر بری همون خارج یه روانی کم تر آسایش جامعه بیشتر ✅️ خوبه خودتم قبول داری به درمان مقاومی🤣🤣 معلوم نیست چه زندگی و بچه گی گذروندی اینطور بار اومدی🥲🥲 حیوونکی

ایشالا زود تر خوب شی ...

بله گفت انسانی رو هم جزو رشته های سخت حساب نمیکرد توهم همینکارو میکردی..فعلا طرف توعه

نفهم چی میگی ! من در مورد انسانی و تجربی نظر خواستم بی شعور نگفتم اسونن یا سخت

دیگه بهش نمیگفتم تف تو صورتت ميندازم که علاقشه دفاع میکنه همونجور که تو دفاع میکنی

چرا همه تو سایت رد دادن

اومدیم نظر بخوایمااا

من گفتم در مورد این دو تا رشته راهنماییم کنین در مورد هیچ کدومشون نگفتم سخته یا اسون این الاغ خودشو انداخته وسط

خوبه من پدر دارم تو پدرتم سگ هار بوده این شدیشل مغز اسکل قوانین و وکیلا نمینویسند فقط دفاع میکنن مثل ...

ببین شما که انسانی خوندی این به کنار اصلا آدم تا ابتدایی هم سواد داشته باشه میشه فهمید ....

اینا ادمای عقده ای ان که اتفاقا در برابر درمان شدن مقاومن تو نظر دیگران دخالت ، به رشته و شغلی که بقیه دوست دارن هم کار دارن

معلوم نیست از پشت کدوم بته سبز شدن

شماهم هر چقدر باهاش حرف بزنی نمی فهمه بزار بره همون خارج پیش تراپیست خارجی

یه روانی تو این جامعه کم تر آسایش مردم بیشتر ...

اگه آدم از رشته خودش مطمئن باشه راهشو میره نه که به بقیه رشته ها گیر بده

معلومه به زور رفته هنرستان بدبخت ..

اگه صرفا بر اساس علاقه میخوای انتخاب کنی برو همون انسانی و بعد روانشناسیروانپزشکی با چیزی که توی ذهن ...

نه😂😭 میدونم روان پزشکی چجوره کلی تحقیق کردم

ولی میگم توی تجربی اونم داره

ول کن دیوونه س طرف این خودش هم یکی از اون دیوونه هاست ....اگه روان شناسی نباشه اینا درمان نمیشن من ا ...

انقدر اعصابم و خرد کرد دیشب

روانشناسی یکی از کاربردی ترین و قشنگترین رشته هاست به هر حال برای ادمای مثل این خوبه به قول تو اگر روانشناسی نباشه اینا درمان نمیشن

چرا همه تو سایت رد دادن اومدیم نظر بخوایمااامن گفتم در مورد این دو تا رشته راهنماییم کنین در مورد هی ...

دقیقا منم دیشب گفتم بهش وقتی اصلا درباره هنر نظر نخواسته فازت چیه یهو کل انسانی و تخریب میکنی

دیشب میگفت رشتتون باگ داره 😐

انقدر اعصابم و خرد کرد دیشب روانشناسی یکی از کاربردی ترین و قشنگترین رشته هاست به هر حال برای ادمای ...

من عاشق روان شناسی ام بعد یکی که با معدل ۱۰ رفته هنرستان داره میسوزه از بقیه رشته ها و میدونه چهار روز دیگه هوش مصنوعی هر چی گرافیگ و نقاشی هست رو میگیره ...

زر میزنه

چقدر بدم میاد از این آدما

به تو چه که توهین میکنی نفهم

ببین شما که انسانی خوندی این به کنار اصلا آدم تا ابتدایی هم سواد داشته باشه میشه فهمید ....اینا ادما ...

من واقعا تو بحث ها سعی میکنم به طرف فحش ندم ولی برداشت اولش کلی توهین کرد بعد دیگه متناسب با شخصیتش جوابشو دادم

به منی که انسانی خوندم میگفت بیا بهت کتاب تاریخ معرفی کنم تو نمیفهمی 😂

من عاشق روان شناسی ام بعد یکی که با معدل ۱۰ رفته هنرستان داره میسوزه از بقیه رشته ها و میدونه چهار ر ...

اصلا نباید به حرفاشون توجه ای کرد من که افتخار میکنم انسانی بودم اصلا هم از انتخابم پشیمون نیستم آدمایی که فیلسوف جامعه شناس وکیل و روانشناس های بزرگ هستن تو همین رشته درس خوندن و چقدر هم به جامعه بشریت و روان آدم ها کمک کردن

دقیقا منم دیشب گفتم بهش وقتی اصلا درباره هنر نظر نخواسته فازت چیه یهو کل انسانی و تخریب میکنی دیشب م ...

داره به روان شناسی و روان پزشکی توهین میکنه

د آخه تو انگشت کوچیکه اونا هم نمیشی

میگی : معلومه به درمان مقاومم میخوام برم خارج تراپیست 🤣🤣 برو اونجا تراپیستاش اصله

اصلا نمیفهمم چرا جامعه باید جای این آدما باشه؟

خب بالاخره یه کسی باید باشه که شمارو درمان کنه و جامعه رو نجات بده تا سمی نکنین جامعه رو

واییییییییییی.

میگه حفظ کردن یعنی ضعف 😂😂 چقدر آدم میتونه خل باشه

اصلا نباید به حرفاشون توجه ای کرد من که افتخار میکنم انسانی بودم اصلا هم از انتخابم پشیمون نیستم آدم ...

دقیقا ...

بالاخره کسایی که انسانی خوندن یه جورایی دکتر روان و روح آدمان

و باید بتونن ادمای رو مخ رو تحمل کنن

میگم برای اینکه یه دانشگاه تاپ روان بیاری خیلی باید تلاش کنی ؟

و مثلا درستون تست های کنکوری ش از درسه یا سخت تره ؟