2789
عنوان

چقدر ادمو عصبی میکنید

244 بازدید | 63 پست

طرف میاد میگه پزشکی ارزش نداره و فلان
1. تو اول بیار بعد نرو😂😂😂😂
بعد میگن وای با رتبه 5 هزار پزشکی تعهدی میشه اورد و همه میرن
خب تو چرا نیاوردی؟اگر اسونه تو چرا نیاوردی خب؟😂😂😂😂
2. اکی پزشکی بده و همه پزشکا دارن از بی پولی میمیرن
لطفا یکی به من بگه چی خوبه؟
یه چیز امن بگید ( مثلا نگید رشته کامیپوتر چون یکی ممکنه موفق شه اما یکی نشه)

حتی اگر پزشکی(عمومی) درامدش بالا نباشه باز از 95 درصد رشته ها بهتره

فشار نخور عزیزم

چرا به تو برخورده؟

درضمن کسی نگفته پزشکا پول درنمیارن

بحث ما سر وجدان کاری و شان این رشته بوده که توسط بعضی ها خراب شده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان ماها از بچگی صد رقم بیماری داریم والا پزشکی خیلی درامد داره تخصصش که پول پارو میکنن 👌🤌😑

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

الان ماها از بچگی صد رقم بیماری داریم والا پزشکی خیلی درامد داره تخصصش که پول پارو میکنن 👌🤌😑

نه پزشکی رشته خوبی نیست دیگه
برای همینه انتخاب 90 درصد رتبه های زیر 100 پزشکیه
برای همینم رتبه های 1 همیشه پزشکی میزنن

هیچ رشته امنی واقعا وجود نداره.

حالا ما اول دبیرستان بودیم تجربی

اولین معلمی که اومد سرکلاس زبان بود روز اول مهر

گفت ۴۰ هزار پزشک بیکارن شماها اومدین تجربی ؟

تهش میخواید بهترین حالت پزشکی بیارید

همتون بیکار میشید مطمعن باشید

قیافه ما روز اول مدرسه !!!!!

رشته خوبی ولی تعهدی ذره ای ارزش نداره یکی از دوستای من عین سگ ازش پشیمون و نه راه پس داره نه راه پیش با رتبه خوبی هم اون سالا رفت پزشکی تعهدی اون موقع ظرفیت ها عین الان نبود

درکل هرچی علاقتون برید صرفا یه رشته چون اسم در کرده نرید شما اگه واقعا تو رشتشون تبحر داشته باشید میتونید ازش پول در بیار مخصوصا اگه دانشگاه خوبی بوده باشید همون کامپیوتر رشته خوبی تو شریف که عالی تر رشته های مرتبط با هوش مصنوعی هم عالی منتها ما به صورت گسترده نداریم تو ایران

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

پزشکی(تخصص) پولساز ترین رشته تو ایرانه و هیچ جای دنیا به اندازه ایران بهش بها نمیدن متاسفانه

براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» خداکند که بمیرم وطن فروش نباشم..

هیچ رشته امنی واقعا وجود نداره.حالا ما اول دبیرستان بودیم تجربیاولین معلمی که اومد سرکلاس زبان بود ر ...

این چیزا که چرت و پرته
رشته های تجربی هر چقدر هم بد شده باشن
در حال حاضر بازم نسبت به رشته های دیگه امنیت بالاتری دارن
دندون و پزشکی ...

این چیزا که چرت و پرتهرشته های تجربی هر چقدر هم بد شده باشندر حال حاضر بازم نسبت به رشته های دیگه ام ...

اره بخصوص دندون

دارو و فیزیو و رادیولوژی و .... کلی رشته دیگه باز شرایط بهتره