طرف میاد میگه پزشکی ارزش نداره و فلان 1. تو اول بیار بعد نرو😂😂😂😂 بعد میگن وای با رتبه 5 هزار پزشکی تعهدی میشه اورد و همه میرن خب تو چرا نیاوردی؟اگر اسونه تو چرا نیاوردی خب؟😂😂😂😂 2. اکی پزشکی بده و همه پزشکا دارن از بی پولی میمیرن لطفا یکی به من بگه چی خوبه؟ یه چیز امن بگید ( مثلا نگید رشته کامیپوتر چون یکی ممکنه موفق شه اما یکی نشه)
حتی اگر پزشکی(عمومی) درامدش بالا نباشه باز از 95 درصد رشته ها بهتره
رشته خوبی ولی تعهدی ذره ای ارزش نداره یکی از دوستای من عین سگ ازش پشیمون و نه راه پس داره نه راه پیش با رتبه خوبی هم اون سالا رفت پزشکی تعهدی اون موقع ظرفیت ها عین الان نبود
درکل هرچی علاقتون برید صرفا یه رشته چون اسم در کرده نرید شما اگه واقعا تو رشتشون تبحر داشته باشید میتونید ازش پول در بیار مخصوصا اگه دانشگاه خوبی بوده باشید همون کامپیوتر رشته خوبی تو شریف که عالی تر رشته های مرتبط با هوش مصنوعی هم عالی منتها ما به صورت گسترده نداریم تو ایران
من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم