2789
عنوان

انتخاب رشته

404 بازدید | 111 پست

میشه بگید با این شرایط چه رشته ای برم ؟

درسم که خداروشکر خوبه تو هیچ درسی مشکل ندارم

روان شناسی دوست دارم خیلییی که هم از انسانی و تجربی میشه رفت

اگه تجربی برم روان پزشکی هم داره که اول باید پزشک بشی و ... اینا رو میدونم

از شغلای انسانی حقوق و حسابداری دوست ندارم ...

و تجربی هم گفتم روان شناسی و روان پزشکی ....

دلم میخواد درامد خوبی داشته باشم ...

نگید خواهشا روان شناسی دراند نداره 🎀 کسی که تلاش بکنه به نظرم تو هر زمینه ای موفق میشه ولی الان موندم ...

شاید اصلا بعدا نظرم عوض شد

از طرفی میگم چون ریاضیم خوبه برم تجربی و ....

نمیدونم

شما جای من بودین چیکار میکردین

سخت هم هست تجربی ولی ... انسانی ام کتاباش زیاده و اکثر رشته هاش شناوره ... مثل روان معلمی حسابداری و ...

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

قیافه هنر :

وات؟ هنرستان دوست ندارم

قرار نیست چون نظریا سخته همه برن هنر 🙂 راهنمایی خواستم

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر رشته مورد علاقت همون روانشناسی از انسانی برو

علاوه بر اینکه بنظرم برای انتخاب رشته دبیرستان نباید شغل رو معیار قرار بدی بیشتر باید ببینی با درس های اون رشته چقدر کنار میای چون سال کنکورت انقدر پستی و بلندی داره و نظر خودت ممکنه عوض بشه که یهو سر انتخاب رشته ی چیز کاملا متفاوت بزنی

روان پزشکی و روانشناسی جدا هستن

روان پزشکی فک میکنم بالینی هست و روانشناسی ازمایشگاهی

خب ببین ب کدوم بیشتر علاقه داری

خب از طریق تجربی میشه هر دوتاشو رفت

ب نظرم تجربی

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اگر رشته مورد علاقت همون روانشناسی از انسانی برو علاوه بر اینکه بنظرم برای انتخاب رشته دبیرستان نبای ...

خب اگه روان شناسی نرم به شغلای دیگه انسانی علاقه ندارم ...

آره راست میگی ...

من به دوتا رشته علاقه دارم سه ساله میتونی هندل کنی مهم شغلاشه به نظرم

روان شناسی یا انسانی اشباع نشده ؟

تجربی رفتن درسته ؟

موندم

وات؟ هنرستان دوست ندارم قرار نیست چون نظریا سخته همه برن هنر 🙂 راهنمایی خواستم

عزیزم این تفکر مزخرف که هنر اسونه رو بریز دور...پاش بیوفته از انسانی تاریخ سختگیرانه تری داره و مبانی به شدت قوی داره...بازار کارش خوبه رشته کاملا جهانی ایه...اینکه درکتون از هنر در حد چشم چشم دو ابروعه دلیلش اینه که معلم درست حسابی نداشتید واقعا یادتون بده...واقعا درسای نظری هیچی ندارن هرچی یاد گرفتی همونو امتحان میدی...ولی ژوژمان نداشتی تو زندگیت...بعدم تو هنر تهش قراره به دنیا کلی چیز خوشگل اضافه کنی و تو روان شناسی و روان پزشکی؟ تهش باید با یه مشت روانی سر و کله بزنی و مراقب باشی خودت یکی ازشون نشی

روان پزشکی و روانشناسی جدا هستنروان پزشکی فک میکنم بالینی هست و روانشناسی ازمایشگاهیخب ببین ب کدوم ب ...

بله میدونم ...

روان پزشک پزشک عمومی هست که تخصص روان گرفته و دارو میده روان شناس که شاخه های مختلفی مثل بالینی ، کودک و .. داره فقط روان درمانی یا همون صحبت

خب اگه روان شناسی نرم به شغلای دیگه انسانی علاقه ندارم ...آره راست میگی ...من به دوتا رشته علاقه دار ...

والا اتفاقا اکثرا تو همون سه سال موندن 😂 ببین تو سه سالش هم راحت بگذرونی کنکور چیز راحتی نیست که فرضو به قبول شدن تو هر رشته ایی بخوای گذاشتی...

من خودم تجربی بودم برای همین چیزی از بازار کار انسانی و اینا نمیدونم ، ولی تو تجربی اینجوری نیست هدفت رو بزاری رو رشته خاص و بخونی و بهش برسی

تو تجربی مث چی میخونی آخرش نتیجه کنکور و رتبت بهت نشون میدن چی میتونی قبول بشی 😂 مگه برای رشته های تاپ پشت کنکور بمونی و .... خوبه که روی شغل هاش فکر میکنی و در نظر میگیری باید امید و انگیزه ایی برای خوندن اون رشته داشته باشی ولی کنکور و دروسی که باید کنکورشو بدی هم در نظر بگیر

عزیزم این تفکر مزخرف که هنر اسونه رو بریز دور...پاش بیوفته از انسانی تاریخ سختگیرانه تری داره و مبان ...

عزیزم از همون اول معلوم بود از ادبیاتت

برات متاسفم

حتی نمیخواستم جوابتو بدم

ولی خیلی درکتون و سطح سوادتون پایینه

من وفتی هنرستان دوست ندارم بیام برم که چی که یه هنرستانی داره خودشو به فنا میده که هنرستان سخته ؟

سخت یا اسون بودنش به من ربط نداره

برا کسی که علاقه نداره سخته

شما عقده داری که اینطوری به کسایی که رفتن رشته نظری توهین میکنی !

اونا دوست داشتن به شما ربطی نداره

وقتی تو به علایق بقیه احترام نمیزاری انتظار نداشته باش بقیه احترام بزارن

مردمی که این دیدگاه رو دارن که روان شناسا روانین یکی از همون روانی هایی هستن که در مقابل درمان شدن مقاومت میکنن

شما اگه رشتت خوبه برا خودت چرا داری زور میزنی بگی سخته و هنر فلانه و بیسار

بقیه پزشکی و معلما و مهندسا شلغم هستن تو خوبی

کسی یه همچین اخلاقی داشته باشه حتی نمیتونه هنرمند خوبی بشه

با احترام برات متاسفم 🎀نمیخواستم جوابتو بدم ولی خیلی زیاده روی کردی

والا اتفاقا اکثرا تو همون سه سال موندن 😂 ببین تو سه سالش هم راحت بگذرونی کنکور چیز راحتی نیست که فر ...

ممنون

یعنی اینطوری نیست که تو بری تجربی بخونی و مثلا روان شناسی بیاری ! مثلا چطوری منظورمو بگم ممکنه رتبت خوب باشه ولی یه چیز دیگه بیاری ؟