2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 111 پست
من عاشق تاریخم بیبی...واست سخته چون بد میخونی...کتاب معرفی کنم؟

درسم تموم شده والا نمره تاریخمم خیلی خوب بود

بعدم اگه خواستم بهم کتاب معرفی کنن میرم سراغ بچه های خودمون که سطحشون از تاریخ بالاست

چقدر سطحت پایینه اون بنده خدا اصلا چیزی گفت؟ میگه علاقه دارم میگی تف تو صورتت میندازم

بله گفت انسانی رو هم جزو رشته های سخت حساب نمیکرد توهم همینکارو میکردی..فعلا طرف توعه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

افرین شما قوی هستید همه ضعیفن جز بچه های هنر 😂تروخدا با منطق صحبت کن هر کی حفظ کمه ضعیفه ؟ والا ما ...

من نگفتم ضعیفید گفتم حفظ کردن کار ضعیفیه

منطق میخوای؟ حفظ کردن واسه ادماییه که نمیتونن پایه ها رو درک کنن و خودشون به نتیجه برسن پس نتیجه اماده رو میجوئن

هر وقت یه خط از حرفای فلاسفه و شاعرا و جامعه شناس ها رو متوجه شدی باهات صحبت میکنم در غیر این صورت ب ...

متاسفانه اینو من میشم ولی تو بدون چت جی پی تی نمیفهمی کلیسای سن پی یر چرا ساخته نشد

من نگفتم ضعیفید گفتم حفظ کردن کار ضعیفیه منطق میخوای؟ حفظ کردن واسه ادماییه که نمیتونن پایه ها رو در ...

خب دارم میگم یه سری از درسا حفظیه مجبوری برا نهایی مو به مو حفظ کنی چون اگه یه کلمه ننویسی نمره نمیگیری یه سری هم تحلیلیه تو کنکور اگر حفظ کنی نمیتونی تست بزنی خیلی واضح گفتم

متاسفانه اینو من میشم ولی تو بدون چت جی پی تی نمیفهمی کلیسای سن پی یر چرا ساخته نشد

وزن شعر و بلدی دراری؟

تو هنرستان والا تا جایی که من میدونم یه ادبیات نصفه نیمه دارن فلسفه و جامعه و اینام بماند

بعدم خیلی مشخصه نابلدی فقط ادعا

وزن شعر و بلدی دراری؟ تو هنرستان والا تا جایی که من میدونم یه ادبیات نصفه نیمه دارن فلسفه و جامعه و ...

ادبیاتمون دقیقا ادبیات تجربی ریاضیاس...اشتباه به عرضت رسوندن😂

شمام یه کتاب هنر چرت و پرت دارید مبانی و تاریخ هنر و طراحی کاراکتر و متحرک سازی و ۳ تا نرم افزار و هر ترم پروژه پایانی و کلی چیز دیگه بماند