2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 111 پست
بله میدونم ...روان پزشک پزشک عمومی هست که تخصص روان گرفته و دارو میده روان شناس که شاخه های مختلفی م ...

اانتخاب با خودته عزیزم

میدونم واقعا سخته اما باید انتخاب کنی

من روانشناسی میخونم پیچیدس و گرایش های زیاد داره

اما دلم میخواد بالینی بخونم

ب هر حال موفق باشی

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا ؟ میگن شغلای زیاد و پردرآمد و خوبی نداره ....کتاباشم زیاده...

من انسانی بودم پارسال دیپلم گرفتم

اتفاقا شغلای پردرآمد زیاد داره

خیلیییییی رشته قشنگیه درسته سخته ولی به قدری درس ها شیرینه همون روانشناسی یازدهمش خیلی باحاله یا جامعه شناسی

خود رشته روانشناسی هم خیلی خوبه

من برگردم عقب بازم میرم انسانی چون عاشق ادبیات و عربی و جامعه و اینام

عزیزم این تفکر مزخرف که هنر اسونه رو بریز دور...پاش بیوفته از انسانی تاریخ سختگیرانه تری داره و مبان ...

تروخدا وقتی انسانی نبودی نظر نده راجبش تاریخ انسانی به شدت سنگینه داری با تاریخ هنر مقایسه میکنی؟بعدم روانشناسی برای تو سر و کله زدن با آدمای دیوونس برای یه سریا عشقه

هنر یک صدم انسانی حفظی نداره

عزیزم از همون اول معلوم بود از ادبیاتت برات متاسفم حتی نمیخواستم جوابتو بدم ولی خیلی درکتون و سطح سو ...

اره به درمان مقاومم چون ترجیح میدم وقتی مهاجرت کردم یه تراپیست واقعی حرفامو بفهمه نه یه احمق که خودشم نمیدونه چه مرگشه چه برسه به اینکه دیگرانو بفهمه

هنرستان بهترین سالای عمرم بود چون توهین کردی تف کردم تو صورتت البته که امثال تو نمیفهمن علاقه و تخیل چیه فقط بلدن کاریو بکنن که هوش مصنوعی بهترشو میکنه یه متن رو میجویید تف میکنید سر همونم کلی عاح و ناله میکنید که سخته سخته

تروخدا وقتی انسانی نبودی نظر نده راجبش تاریخ انسانی به شدت سنگینه داری با تاریخ هنر مقایسه میکنی؟بعد ...

خیلی خب عزیز بهتره بدونی ما تاریخ شما رو میخونیم تا تاریخ هنر رو بفهمیم 😂

تروخدا وقتی انسانی نبودی نظر نده راجبش تاریخ انسانی به شدت سنگینه داری با تاریخ هنر مقایسه میکنی؟بعد ...

اره هنر از اول تاریخ بیانگر و شدیدا قدرتمند بوده نیازی به حفظیات نداشته ✅️

خیلی خب عزیز بهتره بدونی ما تاریخ شما رو میخونیم تا تاریخ هنر رو بفهمیم 😂

تو اصلا تاریخ ما رو دیدی؟😂دو تا تاریخ رنگ شناسی که این حرفا رو نداره ما تو همون تاریخ خودمون تاریخ هنر دوره های مختلف هم میخونیم

اره به درمان مقاومم چون ترجیح میدم وقتی مهاجرت کردم یه تراپیست واقعی حرفامو بفهمه نه یه احمق که خودش ...

چقدر سطحت پایینه اون بنده خدا اصلا چیزی گفت؟ میگه علاقه دارم میگی تف تو صورتت میندازم

تو اصلا تاریخ ما رو دیدی؟😂دو تا تاریخ رنگ شناسی که این حرفا رو نداره ما تو همون تاریخ خودمون تاریخ ...

تاریخ هنر میخوندی بهش نمیگفتی تاریخ رنگ شناسی 😂

و بله دقیقا با خوندنش میشه تاریخ هنر ایران و جهان رو تطبیقی حلو برد...

نیازی نداریم چون...کار احمقانه و ضعیفیه

افرین شما قوی هستید همه ضعیفن جز بچه های هنر 😂

تروخدا با منطق صحبت کن هر کی حفظ کمه ضعیفه ؟ والا ما ام تو انسانی همش حفظی نبودیم کلی تحلیلی داشتین مثل همین ادبیات تخصصی عربی منطق فلسفه اقتصاد