2789
عنوان

چرا ه چی بخرم باید برم تعویض کنم 😐🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست
مبارکت باشهخب طبیعیه. آدم باید تو محیط خونه بزنه ببینه با وسایلاش چه جوری میشه. قبل از خرید به فروشن ...

سلامت باشی عزیزم 🙏🌹🌹🌹

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا قدرت دیداری و تصویری بالایی دارن تو ذهنشون قشنگ میتونن رنگ و ترکیب و باهم ست کنن بعضیا هم مثل ...

عکس گرفتم همه کار کردم . ولی تا نصب نکردم معلوم نشد . ولی الان عالی شد

من خیلی با دقت خرید میکنم خوصله تعویض اینا ندارم

خداییش خیلی زحمت کشیدم ولی ارززشو داشت . اون سر شهر هس مغازش . یه بار رفتم گف عوض میکنه برگشتم باز تابلو رو برداشتم بردم عوض کردم . حتی حاضر بودم هر مبلغی بگه بدم فقط عوض کنه

خداییش خیلی زحمت کشیدم ولی ارززشو داشت . اون سر شهر هس مغازش . یه بار رفتم گف عوض میکنه برگشتم باز ت ...

من همین حوصله رفت امد ندارم بهتره همیشه عکس خونت رو داشته باشی با عکس چیزیکمیخزی ست کنی یا از هوشمصنوعی نظر بپرسی من همیشه بار اول نمیخرم میرم میچرخم عکس میگیرم بعدش میام ست میکنم زنگمزنم پیک بفرسته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من همین حوصله رفت امد ندارم بهتره همیشه عکس خونت رو داشته باشی با عکس چیزیکمیخزی ست کنی یا از هوشمصن ...

دقیقا همین کارو کردم . رفتم دور زدم عکس گرفتم حتی اینجا نظر پرسیدم بعد هوش مصنوعی عکس دادم نظر خواستم . وای نصب ک کردم یک درصدم قشنگ نشد حتی دیوار ساده قشنگتر بود . ولی اینی ک الان گرفتم خیلی خوشم اومد خدادوشکر

مهم اینه که الان راضی هستی و خداروشکر عوض کرده

پسره گف صاب مغازه اصلا نمیاد شانسیه امروز اومده . گفتم خداروشکر شانس داشتم درین مورد