بعد کلی فکر و نظر یه تابلو خریدم اومدم نصب ک کردم دیدم خونه بجای خوشکلی زشتر شد😣 گفتم شاید عادت ندارم بعد سه روز امروز رفتم گفنم تعویض کن گف نمیشه😐 صاحب مغازش اومد باهاش صحبت کردم راضی شد . تابلو رو عوض کردم . الان عااااالی شد ☺️ معمولا دفعه دوم راضی میشم 😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...
مبارکت باشهخب طبیعیه. آدم باید تو محیط خونه بزنه ببینه با وسایلاش چه جوری میشه. قبل از خرید به فروشن ...
گف تعویض داره ولی ۲۴ ساعتشو نگف . هرچند قبلا عکس گرفتم حتی اینجا نظر سنجی هم کردم . هوش مصنوعی هم عکسو دادم گف خوبه . به هوش مصنوعی هم دیگه اعتماد ندارم . ولی وقتی اوردم نصب کردم اصلا قشنگ نبود . اینو وسط تابلوهاش دیدم یهو چشممو گرفت . ولی خیلی عالیه وگرن قبلی رو میبردم تو اتاق دوسم نداشتم
من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...