2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست
مگه نشنیدی ظالم همیشه سالم بنظرم خودت باید خودتو ازاین باتلاق دربیاری همع دارن میگن اون شوهرمث خونوا ...

من و شوهرم از اولین بحث با اونا ارتباطی نداریم عزیزم

شوهرم میگه اونا اینقدر بیکارن که دنبال دردسرن و ...من و ت که بیکار نیستیم زدم همه رو بلاک کردم با یه خط دیگه زنگ میزنن

چیکار میتونم بکنم ما کاری بهشون نداریم و ارتباطی نداریم اونا ماهی یکی دوبار تنش و بحث و ...راه میند ...

پس اسی این زندگی تهش جیگر تورومیسوزنه بهتره تمومش کنی خواهرانه میگم توخونوادت پشتن ازحرف زدنت معلوم تادیرنشده یکاری کن وگرنه بچه بیاد توزندگیت دنیاازت یه گروگان داره ک هرروز بیشتربخاطراون بچع توباتلاق فرومیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر منی دقیقا شوهر منم برای مادرش حکم شوهر داره دوست داره با شوهر من بره سفر بره بیرون دوس داره با ...

به من میگه تو پسرمو ازم گرفتی الهی خدا خودت و خانوادت رو روسیاه کنه که مادر رو از بچه جدا کردین در صورتی که پسرش میگه اصلا حالم بهم میخوره با آدم بی آبرو دهن به دهن بشم حالا هر کی میخواد باشه

پس اسی این زندگی تهش جیگر تورومیسوزنه بهتره تمومش کنی خواهرانه میگم توخونوادت پشتن ازحرف زدنت معلوم ...

یه سوال ازت بپرسم

وقتی اینجوری برا مطلقه شدن یه دختر ۲۰ ساله دوسال هست دارن همه کاری میکنن و .....

وقتی میخوان یه دونه پسرشون رو جلو همه رسوا کنن که بگن این برات زنی نبود و ما تهش دلسوزت بودیم و ....بنظرت من باید از همه چی بکشم بیرون

به من میگه تو پسرمو ازم گرفتی الهی خدا خودت و خانوادت رو روسیاه کنه که مادر رو از بچه جدا کردین در ص ...

به منم میگفت میگم که زندگی من جهنم شد و من فقط سوختم همه جوانیم و ارزوهام سوخت همه چی حسرتع برام

شوهر من بچه ننه بود

اگه شوهرت خوبه باهاش حرف بزن و قط رابطه کن و برو یه شهر دیگه زندگی کن

جمله هات رو بادرد خوندم کاش میشد برای ماهای ک میدونیم چی درست فقط توان درست کردنشو نداریم خدایه کاری ...

خدا هم مارو انگار نمیبنه تو این بدبختی جنگ گرونی میخواد ذهنمون درگیر ی عفریته باشه

من و شوهرم از اولین بحث با اونا ارتباطی نداریم عزیزم شوهرم میگه اونا اینقدر بیکارن که دنبال دردسرن و ...

نه اسی حرفای شوهرت مث روز روشنه روزای خوشش بقول معروف کور نمیبینه ولی همین ک اتیش عشقش بخواب ترسناک میشه

امیدورام اشتباه کرده باشم

یه سوال ازت بپرسم وقتی اینجوری برا مطلقه شدن یه دختر ۲۰ ساله دوسال هست دارن همه کاری میکنن و .....وق ...

اره چون روح و روان و جوانی خودت خیلی مهم تر از حرف مردمه وقتی همسن من شدی متوجه میشی

من خودمو داغ میکنم نسل اینارو دنیا بیارم بقران خودمو داغ میکنم

به نظرم قبل عروسی با بزرگ های خانوادش صحبت بکن و بگو اینا بی احترامی میکنن که حداقل تو عروسیت نگن عروس حتما مشکلی داشته که اینا اینجوری میکنن

منطقی با شوهرت حرف بزن فقط شوهرت میتونه جلو خانوادش بگیرع همین

خیلی آدمای بی آبرویی هستن اصلا براشون مهم نیست

تنها کسی که ترس از ابرو و حرف مردم رو داره شوهرمه چون اسم پدرشو یدک میکشه و داره روی اینا ذره ذره میسوزه