2789
عنوان

چجوری همه فکرتون میشه شوهر کردن کاش دخترا یکم عزت نفس داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 175 پست

اگر خودت یک دختر مستقل و موفق مجرد بالای ۳۰ سال بودی این حرفا رو میزدی میگفتیم گل گفتی دست مریزاد دقیقا

اما حالا که خودت متاهلی پس لطفاً ببند

چند روز پیش دقیقا یک دختر ۱۶ ساله ی تاپیک این مدلی زده بود

نمیدونم چرا هرکس با ننش دعواش میشه فوری میاد نینی سایت تاپیک میزنه دخترای مجرد رو نصیحت کنه 😂🤦🏻♀️

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربطش چی بود دقیقا اینجا صحبت از ناراحت بودن راجب ازدواج وشوهر کردن بود چه ربطی به کنترل کردن ونکردن ...

گفتی مردهای مجردی رو میشناسی که ازدواج نکردن وناراحتن

منم گفتم تاوقتی ازدواج نکردن بتونن خودشون کنترل کنن ازدواج میکنن

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

حاضرن با شمر بن ذی الجوشن ازدواج کنن ولی بقیه بگن اینا شوهر دارن

من ۲۲ سال داشتم عجله کردم ازدواج کردم بهترین خواستگار داشتم فرصت هم داشتم دانشجو هستم خوشگل و همه چی تمام

عجله کردم زن مرد مطلقه شدم دوران عقد طلاق گرفته بود ده سال ازم بزرگ دامپزشک بود دقیقا شمر بودن با خونوادش خدا شاهده کل فامیل به من گریه میکردن بزرگای من انقدر فشار میدادن اذیت میکردن درحالی سه ماه بود عقد کرده بودم ینی شمر بگم یزید بگم شیطان بگم پیش اینا مظلوم درمیومدن

خیانت با زن قبلیش داشت تحقیر داشتن دخالت داشتن پسره بچه ننه تحقیر میکرد قهر میکرد دیگه طلاق گرفتم هنوز افسرده هستم عزت نفس نمونده یه زمانی همه حسرت منو میکشیدن

الان شرمنده دلم و خودم هستم احساس بی ارزشی دارم دشمن شاد کردم آبروم با این آدمای روانی رفت

خلاصه ب هر ازدواجی نباید تن داد دختر مجرد بودم موقع ازدواج با این مهریه ۱۴ سکه تعیین کردن طلا نخریدن هیچی نخریدن هزینه نمیکردن چن زن قبلی قشنگ مهریه و طلا برده بود تقاصشو من پس میدادم و میخواستن منو طلاق بدن باز اونو بگیرن بخدا منو ببینین حیفتون میاد چقدر به خودم ظلم کردم الان افسرده هستم از تحصیل از همه موندم

من ۲۲ سال داشتم عجله کردم ازدواج کردم بهترین خواستگار داشتم فرصت هم داشتم دانشجو هستم خوشگل و همه چی ...

متاسفم عزیزم ناراحت شدم 😞

اشکالی نداره به این فکر کنین که خودتم کوتاهی کردی و زیادی خوشبین بودی

طلاق گرفتی ؟

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
متاسفم عزیزم ناراحت شدم 😞 اشکالی نداره به این فکر کنین که خودتم کوتاهی کردی و زیادی خوشبین بودی طل ...

آره 😞

کوتاهی نه احمقی کردم دیگه ساده بودم شایدم خدا دوسم نداره این بلاها رو میاره

آره 😞کوتاهی نه احمقی کردم دیگه ساده بودم شایدم خدا دوسم نداره این بلاها رو میاره

همون تو دوران نامزدی طلاق گرفتی ؟

خدا دوست داره عزیزم منتهی یه جاهایی خودمون رو گول میزنیم باعث ناراحتی خودمون میشیم

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...